Haberler

Orhan Övet'in Annesi Kılıçdaroğlu'na Teşekkür Etti

Güncelleme:

Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıyı gerçekleştiren Orhan Övet'in annesi Vesile Övet, oğlundan şikayetçi olmayan Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıyı gerçekleştiren Orhan Övet'in annesi Vesile Övet, oğlundan şikayetçi olmayan Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Elmadağ'da yaşayan Övet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'na atılan yumruğu 85 yaşındaki babasına atılan yumruk gibi gördüğünü belirterek, Kılıçdaroğlu'ndan tekrar özür diledi.

"OĞLUMA BABALIK ETTİ, ÖZÜR DİLİYORUM"

Anne Övet, "Bir babalık yaptı benim oğluma. Allah bir kere değil yüz bin kere razı olsun. Özellikle yine Kılıçdaroğlu'ndan özür diliyorum. Benim babam 85 yaşında. O Kılıçdaroğlu'na atılan tokat, babama atılmış tokattır. Ben onu kabul ediyorum. Benim çocuğum bir cahillik yaptı. Affetti, Allah bir kere değil bin kere razı olsun. Özür diliyorum çocuklarından, ne kadar akrabası varsa hepsinden özür diliyorum" diye konuştu.

OĞLUMUN BORCU ÖDENMEDİ

Oğlunun banka borçlarının ödendiğine dair iddiaları da yalanlayan anne Övet, oğlunun 18 milyar lira banka borcunun olduğunu ve bu borcunun ödenmediği bilgisin verdi. Anne Övet, "Oğlumun bankada, 18 milyar lira borcu var. Banka borcunu ödemedi. Herkes şöyle böyle diyor. Banka borcu da kapanmadı. Gidip araştırabilirler. Benim oğlumun borcu kapandıysa, boynum kıldan ince" ifadesini kullandı.

"KILIÇDAROĞLU BAŞIMIN TACI"

Anne Övet, evlerinde Kılıçdaroğlu aleyhinde herhangi bir konuşmanın da olmadığını belirterek, "Kılıçdaroğlu da benim başımın tacı, öbürleri de başımın tacı. Ben bir vatandaşım. Bir oyum vardı. Gittim, kullandım, çıktım, geldim" görüşünü paylaştı.

"BANA RANDEVU VERSİN GİDİP ELİNİ ÖPEYİM"

Kılıçdaroğlu'nun kabul etmesi halinde kendisiyle görüşmek istediğini belirten anne Övet, "Yani özellikle buradan Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Bana bir randevu versin. Ben onun elini öpmeye gideceğim. O da bizi kabul ederse, ben çok memnun olurum" şeklinde konuştu.

Saldırının yaşandığı ilk gün söylediği "Oğlumu dolduruşa getirdiler" gibi ifadeleri o anki psikolojiyle söylediğini dile getiren anne Övet, kimseyi zan altında bırakmak istemediğini vurguladı.

"KİMSE DOLDURUŞA GETİRMEDİ"

Anne Övet, şunları kaydetti: "Hiç kimse dolduruşa getirmedi. Sadece işsiz, güçsüzdü. Ekmeği yoktu, aşı yoktu, bu işi yaptı. Yani dolduruşa molduruşa kimse getirmedi. Benim evladımdır. 30 yaşında, benim oğlumdur. Ben oğlumun, huyunu herkesten iyi biliyorum. Kimse dolduruşa getirmez. O kafasında kurdu, gitti, yaptı. Benim haberim de olsaydı ,beni öldüreceğini bilseydim, ben yine bu işi yaptırmazdım. Yani benim oğlum kendi kafasından kurmuş gitmiş. Kimseyi zan altında bırakmasınlar"



Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Orhan Övet Elmadağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
500

Yorumlar (8)

Halithalitdurmus@hotmail.com:

Sayın Kılıçtaroğlu, Biz aile olarak, kendimi bildim bileli sol partileri hiç sevmemiş ve oyda vermemişiz.. Ancak sizin bu haraketiniz bizleri duygulandırdı. Bu davranışınızdan dolayı Allah ömür verirse, siz siyasette olduğunuz sürece sizi destekleyeceğiz. Halit DURMUŞ-ERCİŞ/VAN

16
4
yanıtYanıtla
ertansabotaj68@hotmail.com:

sayın kılıçdaroğlu bi çok kişi senin iyiliğini siyasi olarak gördüğü için anlamayabilirler siyaseti böyle çirkinleştiren insanoğluna şunu söylemek istiyorum siyaset para çalmak mal mülk yapmak yani menfaat yeri değildir siyaset vatanseverliktir.Allah bunların hesabını soracaktır güzel ahlaklarımızdan vaz geçmeyelim

17
1
yanıtYanıtla
er saliheminem_burcin@hotmail.com:

bende bir mhp li olarak tek kelime ile helal olsun sana kilictaroglu diyorum boyle bi hareket beklemezdim senden hayatta

11
3
yanıtYanıtla
Malatyali Kürtma3@hotmail.com:

Kılıçdaroğlu sana yazıklar olsun.O yumruk sadece sana atılmadı o yumruk bütün chp 'lilere atıldı o yumruk Hırsızlığa yolsuzluğa dur deyenlere atıldı.tamam yumruk senin suratında patladı keşke ölseydin de madara olmasaydın.Yazıklar olsun senin affına edeyim.

0
12
yanıtYanıtla
cocuk utanctan kimsenin yuzune bakamazsdwe34w:

once sasirmistim neden sikayetci olmadi diye simdi meseleyi cozdum cahil cocugun annesinin bu sozleri bin yil ceza yemesinden agir gelecek.

10
1
yanıtYanıtla
Aksakalexportmetin@hotmail.com:

K.K affetse ne olacak, Senin oglun problemli yarin oburgun bir baskasinin canini yakar, bulur Allahin dan..

10
0
yanıtYanıtla
okanh.y.r.t.n@hotmail.com:

heee heeee sen kılıçdaroglu şikayetci olmaddı ama devlet onun hakkında gelirr

0
0
yanıtYanıtla
Yavuzcaner.de@o2online.de:

Ke-mall tamda bunu duymak istemistii!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title