Haberler

Kılıçdaroğlu'na Türk ve CHP bayrağı verildi

Güncelleme:

Balıkesir Edremit'te aile ziyareti yapan CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir grup genç Türk bayrağı ve CHP bayrağı verdi. Kılıçdaroğlu, gençlere teşekkür ederek, 'Hiç endişe etmeyin' dedi.

Bir grup genç, aile ziyareti için Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Türk bayrağı ve CHP bayrağı verdi. Kılıçdaroğlu, "Sizi çok özledik. Türk bayrağı ve CHP bayrağını size emanet ediyoruz" diye gence teşekkür ederek, "Hiç endişe etmeyin" karşılığını verdi.

CHP'nin7. Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Balıkesir Edremit'teki Güre mahallesinde aile ziyareti için bulunduğu yerden ayrılırken, bir grup genç kendisine Türk bayrağı ve CHP bayrağı verdi. Kılıçdaroğlu, "Sizi çok özledik. Türk bayrağı ve CHP bayrağını size emanet ediyoruz" diyen bir gence, "Teşekkür ederim, hiç endişe etmeyin" yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu, gençlerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Balıkesir Grup Genç Edremit Edremit Partiler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title