Haberler

Kılıçdaroğlu'na Saldırının En Net Görüntüsü

Güncelleme:

CHP liderine yapılan ait saldırıya ilişkin en net görüntü ortaya çıktı. Saldırganın Kılıçdaroğlu'nun üzerine uçarak geldiği görülüyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, partisinin TBMM grup toplantısına girişi sırasında, Orhan Övet isimli şahıs tarafından yumruklu saldırıda bulunuldu. Saldırgan, Kılıçdaroğlu'nun korumaları tarafından etkisiz hale getirildi.

O ANLAR SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Yumruklu saldırı anında Show TV kameramanı Bülent Kördemirci kayıttaydı. Görüntüde Kılıçdaroğlu, Sırrı Sakık'la ayaküstü konuşurken kalabalığın arasından çıkan şahsın yumrukla saldırdığı anlar saniye saniye yer alıyor.

SALDIRGAN UÇARAK GELDİ

Çevresinkileri selamlayarak kürsüye doğru ilerleyen CHP lideri, saldırganın kendisinin üzerine uçarak geldiği görüyor. Aldığı darbe ile irkilen CHP lideri, çevredekilerin müdahalesiyle toparlanıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Orhan Övet Güncel Haberler

500

Yorumlar (47)

yunusyunus_yunus1234@hotmail.com:

al işte beyni olmayan insanlar kaba kuvvete başvur tipik akpli zihniyeti !

13
27
yanıtYanıtla
Kaansel YILDIRIMkaanGyildirim@hotmail.com:

HERŞEYE MUALEFET OLMAMAK GEREKİRMİŞ GALİBA

19
20
yanıtYanıtla
erman gençlimoncu-ticaret@hotmail.com:

YUMRUĞA HAYIR - DÖNER TEKMEYE EVET :)))

14
24
yanıtYanıtla
Sadooosadullahbiliktu@gmail.com:

Adam olsun yumruk yemesin

10
26
yanıtYanıtla
SERIFE YABANsexy-back-17@hotmail.com:

İŞTE BUNLAR HEP AKP ZİHNİYETİ.......

5
30
yanıtYanıtla
ŞAHmurattarkn@hotmail.com:

ŞİMDİ KILIÇDAROĞLU YUMRUKLARIN DA TEKRAR SAYILMASI İÇİN YSK YA BAŞVURMASIN. :)

10
21
yanıtYanıtla
muşlukaya5088@gmail.com:

şu insanlıktan nasibini almamış muharrem inceye bir kafa sallasaydı dahada sevincektik

11
19
yanıtYanıtla
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

'ZAVALLI KILIÇDAROĞLU' DİYEN AKPLİLER; UNUTMAYIN SİZDE HER AN ZAVALLISINIZ ÇÜNKÜ HER İNSAN BEKLEMEDİĞİ BİR ANDA SALDIRIYA UĞRARSA ZAVALLIDIR..! BUGÜN BİR PARTİ GENEL BAŞKANININ BAŞINA GELEN BU DURUMU ALKIŞLAYANLAR, SALDIRGANI 'KAHRAMAN' İLAN EDEN AKPLİLER YARIN SOKAKTA HİÇ BEKLEMEDİKLERİ ANDA YUMRUKLTA YİYEBİLİR, BIÇAKLANABİLİR, KURŞUNDA YİYEBİLİR..! BİR MÜSLÜMAN OLARAK BU SALDIRILARI GÖKLERE ÇIKARTMAMIZ GEREKMİYOR TAM AKSİNE KİME YAPILIRSA YAPILSIN LANETLEMELİYİZ. AMA GÖRDÜĞÜM ODUR Kİ MAALESEF AKPLİLERİN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU DİYEYİM GENELLEME YAPMAYAYIM VİCDANDAN, İNSNALIKTAN, MÜSLÜMANLIKTAN, İYİ AHLAKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞLAR..! SALDIRGANI ÖVEN HER AKPLİ BUNA BENZER BİR SALDIRININ MESELA BAŞBAKANA YAPILMASINA YOL AÇMIŞ OLMAKTADIR. OLAYI BU BOYUTUYLA DÜŞÜNMEKTE FAYDA VARDIR. ÇOCUKLARIMIZA ŞİDDETİN KOL GEZDİĞİ SOKAKLAR MİRAS BIRAKMAK İÇİN YARATILMADIK..! BİZ BÜYÜKLERİN BÖYLE YUMRUKLARLA KONUŞTUĞU ÜLKEDE İLERİDE ÇOCUKLARIMIZ SİLAHLARLA KONUŞUR VE BUNUN VEBALİ BİZİ AHİRETTE BULUR..!

25
2
yanıtYanıtla
ŞAHmurattarkn@hotmail.com:

BİRBİLEN VE TÜRKİYEM RUMUZLU VATANDAŞLAR SİZE SESLENİYORUM. ARA ARA SİZİ YORUMLARDA GÖRÜYORUM. VİCDAN VE İNSANLIKTAN MÜSLÜMANLIKTAN AHLAKTAN BAHSEDİYORSUNUZ YA. HERŞEYDEN ÖNCE KILIÇDAROĞLUNUN İNSAN OLDUĞUNU SÖYLÜYORSUNUZ YA. AYLARDIR BAŞBAKAN HAKKINDA BURALARDAKİ YORUMLARDA NE AĞZA ALINMAYACAK İFTİRALAR HAKARETLER ADİLDİ NE KÜFÜRLER EDİLDİ NE HALLERDE DALGA GEÇİLDİ. NEDEN O ZAMANLARDA AYNI TAVIRI SERGİLER YORUMLAR YAPMADINIZ. ŞİMDİ CEVAP VERİN BAKALIM.

yanıt0
yanıt0
Muhtark em0058@hotmail.com:

Vala secmeni deglim hic sevmiyorum ama bu yapilqn harketide hiccc tasvip etmiyorum buyuk terbiyesizlik , sevinen arkdaslarda yorumlarina dikat etmeli bu konuda herkes bu yapilan olayin karsisinda olmamli,,

23
4
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title