Haberler

Kılıçdaroğlu'na Saldıran Kişinin Facebook Sayfası

Güncelleme:

CHP liderine saldıran Orhan Övet isimli saldırganın Facebook sayfasındaki çeşitlilik dikkat çekiyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıda bulunuldu. Kılıçdaroğlu 4 yumruk darbesi ve saldırı sırasında gözlüğü kırıldı.

TEKMELİ-YUMRUKLU SALDIRI

Kılıçdaroğlu grup toplantısına girerken, BDP'lilerle el sıkıştığı anda bir şahsın yumruklu saldırısına uğradı. BDP'li milletvekili Altan Tan ile selamlaşmasının ardından aradan bir şahıs Kemal Kılıçdaroğlu'na doğru yürüyerek tekmeli-yumruklu saldırıyı gerçekleştirdi.

PARTİLİLER SALDIRGANI DÖVDÜ

Kılıçdaroğlu, dört yumruk darbesi aldı ve gözlüğü kırıldı. Partililer araya girdi ve bir süre saldırganı dövdüler. Saldırgan polis eşliğinde TBMM idare amirliğine götürüldü.

SALDIRGANIN FACEBOOK SAYFASI

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, saldırganın Facebook sayfasındaki detaylar dikkat çekti. Muhsin Yazıcıoğlu, Deniz Gezmiş, Ahmet Kaya, Sedat Peker, Abdullah Çatlı ve Başbakan Erdoğan'la ilgili paylaşımlar yapan saldırganın Erzurum doğumlu Orhan Övet olduğu belirtildi.

Saldırganın Facebook sayfasındaki çeşitlilik dikkat çekiyor...

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Orhan Övet Facebook Güncel Haberler

500

Yorumlar (150)

KADİRHANkadihanguler@mynet.com:

ELLERİN DERT GÖRMESİN GARDAŞIMMM

35
104
yanıtYanıtla
Teman Depdiyarikert@gmail.com:

Bu saldırganı öven malüm kişi veya kişiler,bu saldırının suç ortağı olarak bakalım ortaya çıkarılıp yargılanacak mı?

yanıt0
yanıt0
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

SALDIRGAN MHPLİYMİŞ DİYEN AKPLİLER; GÖRDÜNÜZ MÜ SİZİN KAHRAMANINIZ BİR 'NE İDÜĞÜ BELİRSİZİN TEKİ'YMİŞ..! ALIN DA BAŞINIZDA TAŞIYIN..! TAM SİZLİK BU ADAM AKPLİLER; SİZ DE BAZEN TÜRK BAZEN TÜRK DÜŞMANI; BAZEN pkkLI BAZEN pkk KARŞITI; BAZEN MÜSLÜMAN BAZEN DE MÜSLÜMAN DÜŞMANISINIZ..! TAM SİZDEN BİRİ İŞTE SALDIRGAN..!

83
35
yanıtYanıtla
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

Saldırgan kendi facebook sayfasında Başbakanın resmini paylaşıp not düşmüş 'Karizman yeter Ustam...' diye. Akpliler bu adam nasıl Mhpli oluyor bi anlatsanız bi zahmet:)) İftiranın bini bin para. Allah sizin şerrinizden esirgesin vallahi...!

yanıt0
yanıt0
erkandy2000@gmx.de:

ellerin dert görmesin gardasim, o ellerinden öpüyorum

24
81
yanıtYanıtla
doğa kandemirtakarakan@mynet.com:

bak küçük kılıçdaroğlu sana otuzdan atlar..haberin olsun

yanıt0
yanıt0
GERÇEKLERfiliz_ozkan19@hotmail.com:

şerefsizlik yapma be,her kim olursa olsun bunu desteklemen iğreçlik,yarın başbakana böyle bir şey yapılsa bunada başkaları ellerine sağlık dese işte bu ülke sizin gibi iğreç insanlar yüzünden birbirine düşürülüyor.yazıklar olsun size

yanıt0
yanıt0
mehmetmehmetyazar07@gmail.com:

Apaçık AKP li

45
54
yanıtYanıtla
oemera@b.com:

yemin et

yanıt0
yanıt0
elifftm.akdg@gmail.com:

bizim kılıçdaroğluyla bi problemimiz yok ki Allah herkese böyle bi muhalefet versin kılıçdaroğlu bahçeli gibiler ne kadar çok yasasa biz o kadar çok iktidara geliriz ha haa

yanıt0
yanıt0
Tüm 150 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title