Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Hatay talimatı! Deprem felaketinde belediyelerin sorumlulukları araştırılacak

Güncelleme:

CHP, depremin ağır hasar verdiği Hatay için harekete geçti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, uzmanlardan oluşturulacak bir heyetin Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Belediyesi, Defne Belediyesi ve Samandağ Belediyesi'nin deprem felaketinin sonuçlarındaki sorumluluklarının araştırılması için talimat verdi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen iki büyük deprem, 11 ilde yıkıma neden oldu. Yaklaşık 14 milyon vatandaşın etkilendiği depremde on binlerce kişi hayatını kaybetti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN HATAY TALİMATI

Edinilen bilgiye göre; CHP Lideri Kılıçdaroğlu, depremin yıkıma neden olduğu Hatay'da yerel yönetimlerin sorumluluklarının araştırılması talimatı verdi.

BELEDİYELERİN SORUMLULUKLARI ARAŞTIRILACAK

CHP Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığında konunun uzmanlarından oluşturulacak bir heyet, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Belediyesi, Defne Belediyesi ve Samandağ Belediyesi'nin deprem felaketinin sonuçlarına ilişkin sorumluluklarının araştıracak.

Kaynak: ANKA / Güncel

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kemal Kılıçdaroğlu Samandağ Deprem Defne Hatay Arsuz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title