Haberler

Kılıçdaroğlu.Büyükşehir Yasası'nı Anayasa Mahkemesi'ne Götüreceğiz "Chp Lideri Kılıçdaroğlu...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antalya'nın Alanya İlçesi'nde partisinin Antalya eski İl Başkan Yardımcısı Diş Hekimi Murat Özçelik ve İç Mimar Aliye İşman'ın düğününde nikah şahitliği yaptı.

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antalya'nın Alanya İlçesi'nde partisinin Antalya eski İl Başkan Yardımcısı Diş Hekimi Murat Özçelik ve İç Mimar Aliye İşman'ın düğününde nikah şahitliği yaptı. Kılıçdaroğlu, Alanya'daki düğüne eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Antalya'da yaşayan kızı Azime Aslı Nadir, damadı Cenk Nadir ve torunu Duru Nadir'le birlikte katıldı. HAZIRLIKLARIMIZ SÜRÜYOR

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, düğün öncesi gazetecilerin sorusu üzerine, beldelerin kapatılmasını öngören Büyükşehir Belediye Yasası'nın iptali istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne başvurmak için hazırlık yaptıklarını söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu, 'Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartı'na göre bir belde kapatılacaksa halkın onayının alınması gerekiyor. Kapanan belde belediyeleri anayasaya ve uluslararası hukuka aykırı olarak kapatıldı. Bunların yeniden açılması lazım. Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağızö diye konuştu.

NİKAH CÜZDANI GELİNE, YEMEK KİTABI DAMADA

Goldcity Otel'de yapılan düğünde, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu damat Murat Özçelik'in, Alanya Belediye Başkanı Hasan Siphaioğlu ise gelin Aliye İşman'ın nikah şahitliğini yaptı. Nikahın kıyılmasının ardından CHP lideri, çiftin nikah cüzdanını Aliye İşman Özçelik'e verdi. Alanya'da olmakta duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıçdaroğlu, 'Gelin, damadın ayağına bakıyordu 'Nasıl basacağım' diye. Görevi ihmal etmedi bildiğim kadarıylaö dedi. Ardından Kılıçdaroğlu, Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan 'Alanya Sofrası' isimli yemek kitabını ise damat Murat Özçelik'e verdi.

DAVETLİLERLE DANS ETTİ

Yeni evli çifti kutlayan CHP Lideri, damat ve gelinin ilk dansına, davetlilerinden Fatma Hacıkadiroğlu ile eşlik etti. Kısa bir süre dans eden Kılıçdaroğlu daha sonra eşi Selvi Kılıdaroğlu'nun yanına döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Anayasa Mahkemesi Murat Özçelik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title