Haberler

Kılıçdaroğlu: Devletteki çürüme bedelini vatan evlatları ödüyor

Güncelleme:

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gazete Pencere'de yayınlanan bir köşe yazısını paylaşarak, devletteki çürümenin bedelini vatan evlatlarının canlarıyla ödediğini belirtti. Kılıçdaroğlu, devletin hamasetle değil liyakatle yönetilmesi gerektiğini vurgulayarak, kahraman evlatlar için gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması çağrısında bulundu.

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bilmiyorlar..! Öğrenmiyorlar..! Yönetemiyorlar..!' Devletteki çürümenin bedelini yine vatan evlatları canlarıyla ödedi. Devlet hamasetle değil liyakatle yönetilir. Aklınızı başınıza devşirin! Kahraman evlatlarımız için gerekli güvenlik tedbirlerini alın. Hiç kimse yalnızlığımdan cesaret almasın" açıklamasını yaptı.

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün sosyal medya hesabında; Gazete Pencere'de, Emekli Tuğgeneral Haldun Solmaztürk'ün, "Bilmiyorlar..! Öğrenmiyorlar..! Yönetemiyorlar..!" başlığı ile yayınlanan; Pençe Kilit Operasyon Bölgesi'nde 9 TSK personelinin şehit olması ile ilgili köşe yazısını paylaştı. Kılıçdaroğlu, şu açıklamayı yaptı:

"Bilmiyorlar..! Öğrenmiyorlar..! Yönetemiyorlar..!' Devletteki çürümenin bedelini yine vatan evlatları canlarıyla ödedi. Devlet hamasetle değil liyakatle yönetilir. Aklınızı başınıza devşirin! Kahraman evlatlarımız için gerekli güvenlik tedbirlerini alın. Hiç kimse yalnızlığımdan cesaret almasın."

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Güvenlik Politika Güncel Haberler

title