Haberler

"Murat Yazan Ellerini Keserim" Dedi, Kesti

Güncelleme:

Zonguldak Ereğli'de, taksici ile sevgilisini öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Deniz Poyraz'ın "Senin ellerini keserim." diye mesaj attığı ortaya çıktı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde taksi şoförü ile sevgilisini öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan 2 kişi hakkında 2'şer kez müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Kdz. Ereğli'de 7 Eylül 2013 tarihinde dedesine ait Uzunmehmet Mahallesi'ndeki bağ evinde öldürüldükten sonra cesetleri olaydan iki gün sonra bulunan Murat Erdoğan (29) ile sevgilisi Gizem Tunç'un (21) katil zanlısı eski sevgilisi Deniz Poyraz (22) ve babası Ali Poyraz (52) hakkında savcılık iddianamesini tamamlayarak Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açtı. 7 sayfalık iddianamede savcılık elde edilen deliller doğrultusunda Deniz ve babası Ali Poyraz'ın iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.

"SENİN O MURAT YAZAN ELLERİNİ KESERİM!"

Savcılık iddianamesinde Gizem Tunç'un Deniz Poyraz ile olaydan 1 yıl önce yaklaşık 4-5 yıl süren duygusal ilişki yaşadığı, 3-4 ay öncede Murat Erdoğan ile ilişki yaşamaya başladığı belirtildi.

Deniz Poyraz'ın olaydan 1 ay önce eski sevgilisi Gizem Tunç ile yakın arkadaşı Murat Erdoğan'ın ilişkilerini öğrendiğini ve bunun üzerine ölüm tehditlerinde bulunduğu belirtilen iddianamede Gizem'in Murat'a çekmek istediği "Murat, Deniz beni tehdit ediyor" mesajını yanlışlıkla Deniz'e gönderdiği bunun üzerine Gizem'i arayarak "Murat ağabeyin ne zaman Murat oldu. Senin o Murat yazan ellerini keserim" dediği ifade edildi.

CİNAYETİ SAATTEKİ KAN İZLERİ ELE VERDİ

7 Eylül'de dedesine ait bağ evine giden Murat Erdoğan'ın cesedinin bağ evinde, Gizem Tunç'un cesedinin ise bağ evinin 15 metre ilerisindeki dikenlik alanda bulunduğuna yer verilen iddianamede Deniz Poyraz'ın bağ evine gittiğini kabul ettiği, Gizem'i göremediğini sadece Murat Erdoğan ile konuşup oradan ayrıldığını ve suçlamaları kabul etmediği dile getirilen iddianamede bağ evinde Deniz Boyraz'a ait kan izine rastlandığı, askerde gözaltına alındığında kolundaki saatte kendi kanı ve Gizem Tunç'a ait kan bulunduğu yer aldı. Deniz Poyraz'ın yakalandığında vücudunun çeşitli yerlerinde çizik ve aşınmalar saptanırken, bu yaraların Gizem Tunç'un cesedinin bulunduğu dikenlik alanda oluştuğu saptandı.

İDDİANAMEDE YER ALAN İFADELER

Denizli İl Jandarma Komutanlığı'ndan 10 gün izin alarak memleketine gelen Deniz Poyraz'in iki cinayeti babası Ali Poyraz ile birlikte işlediği belirtilen iddianamede şu ifadelere yer verildi:

"Şüpheliler Deniz ve Ali Poyraz, eylem birliği içinde maktulleri bir tarafı kesici aletle öldürüp, Gizem Tunç'un tırnaklarında delil bırakmamak için sadece sağ el başparmağı yerinde kalacak şekilde iki elini bilekten kesip kanlı elbiselerini ve çantası ile Murat Erdoğan'ın da yine kanlı üst kıyafetlerini ve olayda kullandıkları suç aleti ile kanlı paspası delilleri yok etmek için gizledikleri değerlendirilmiştir. Görgü tanıklarının ifadesine göre şüphelilerin eylemlerinden sonra İ.K.'ya ait araçla evlerine geldiği, panik içinde koşarak bahçe duvarından içeriye girdikleri, Deniz Poyraz'ın aynı gece aracı arkadaşına teslim ettikten sonra kendisini bağ evine de götüren taksici arkadaşı H.K. tarafından terminale bırakıldığı ve 03.30'da otobüse binerek Denizli'ye yola çıktığı anlaşılmıştır."

GİZEM'İM KESİK ELLERİ BULUNAMADI

Deniz Poyraz ve babası Ali Poyraz hakkına iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis isteyen savcılık, Deniz Poyraz'ın bağ evinden ayrıldığı taksideki kan izlerini temizleyerek delilleri karartmaya çalıştığı iddia edilen taksi şoförü H.K. ile olayın ardından Deniz Poyraz'a kendi telefonunu verip onun kanlı telefonunu alarak delilleri gizlediği iddia edilen sevgilisi T.K. hakkında 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

7 Eylül 2013 tarihinde işlenen cinayet sonrası Gizem Tunç'un kesik ellerini bulmak için görevlendirilen özel ekip eğitimli köpeklerle cinayetin işlendiği yerin çevresinde ve Deniz Poyraz'ın yaşadığı evde uzun süre araştırma yapmış ancak çalışmalar sonuçsuz kalmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Deniz Ali Poyraz Zonguldak Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (13)

ÖMERomergullu928@gmail.com:

ah be kocum degmezdı ama yapmısın yınede delıkanlı adammısın namus meselı bu baska bıseye benzemezz

12
112
yanıtYanıtla
buketbuketim90@hotmail.com:

namusla ne alası war arkadasımm! karısımı sanki namusu olsn! Haberi iyi oku! ayrılmışlar zaten ondan sonra başkasını almış hayatına! kimi isterse istediğini sokar hesap mı vercek alalala ya eski sewgiliye noluomuş !!

yanıt0
yanıt0
şiiiiiraaaablue_xmas_@hotmail.com:

insan müsveddesi seni namus meselesiymiş gerizekalı insanlıktan yoksun herif ne demek ya deli kanlıymışsın her ne olursa olsun böyle vahşileşemez kimse noldu simdi dedlikanlılıgımı temizlendi yani

yanıt0
yanıt0
YANLIZfiliztan@outlook.com:

YA SEN NE KADAR GERİ ZEKALI BİR PİSKOPAT MANYAK BİR ADAMMIŞSIN ,NASIL BİR ZİHNİYETE SAHİPSİN,NE NAMUSUN DAN BAHSEDİYOSUN SENYA . KARISI MI BACISI MI,NE HAKKI VAR ALLAHIN YARATTIĞI CANI ALMAYA.SİZİN ZİHNİYETİNİZDE OLAN İNSAN LARI ALLAH KAHRETSİN.

yanıt0
yanıt0
Esmer Gençesmer_genc_795@hotmail.com:

Bence iyi yapmış arkadaşlar kızlar erkekleri kullanıp kullanıp sonra yok olmuyo etmiyo bitsin etsin olayına dönüyor ya adam sevmiş arkadaşlar kaldıramamış olayı

27
68
yanıtYanıtla
İngilizDresser@gmail.com:

Aptallık sülalende irsi mi yoksa sadece sana mı has

yanıt0
yanıt0
yorumcu07gulsah07@hotmail.de:

ömer kardeş namus meselesi elbette başka birşeye benzemez ama bu kız onun namusu değil ki

36
11
yanıtYanıtla
daranbaran-birhat@hotmail.com:

arkdşalar 5 sene boyunca çocukla çıkmış kız sonrasında daha avantajlı veya daha iyi buldugu biri yüznden emek verdigi okadar kullandıgı bir erkeği aniden bırakmış çocukta bunu kaldıramamış.. bencede iyi yapmış bundan sonra kızlar bir erkeği kullanıp kullanıp atmaya cesaret edemesinler ya hiç kullanmasınlara yada 5 sene çıkcagına hiç çıkmasın

9
23
yanıtYanıtla
ERKANSDAFSDFDAS@ASDSAD.COM:

ÇOK İYİ YAPMIŞ İBRET OLSUN. TÜRK KIZLARI ADAMI İKİ DAKİKADA SATAR İKİ DAKİKADA UNUTUR

8
22
yanıtYanıtla
Garipjayz_asd@mynet.com:

Be kardeşim şimdi sen burda bunu iyi hoş güzel yazmışsın kendini tatmin etmişsin 7 tane senin gibi beyinsizden begeni almışsın. diyorsun türk kızları satar adamı. sen şuana kadar çıktığın veya birlikte olduğun kızların hepsine adil davrandın mı. kızlara laf atıyorsun. sen erkek olarak görevini yaptın mı o kızalara karşı. ama yok biz erkegiz arkadaşım biz yaparız ama o kız benden başkasıyla yapamaz... İşte bu zihniyet bu ülkeyi geriletiyor. sen adam olsan bu kızı veya bunun gibi kızları bırakma senınle oldu benı bırakamaz nasıl olsa ben başka tatlar arayayım demesen kimse seni bırakıp bir yere gitmez... SEn ve SEnin gibi insanların Beynini.... diyeceğim ama terbiyen müsade etmez ve zten olmayan beyninizi de laf edemem... olsa bunları mantıklıca düşünüp ona göre yorumlar atarsınız zaten...

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title