Haberler

Kerkük-Ceyhan Petrol Boru Hattında Patlama

Güncelleme:

Kuzey Irak'tan Türkiye'ye petrol taşıyan Kerkük- Ceyhan petrol boru hattının Selahaddin kenti yakınlarından geçen kısmında bombalı saldırı düzenlendi.

Kuzey Irak'tan Türkiye'ye petrol taşıyan Kerkük- Ceyhan petrol boru hattının Selahaddin kenti yakınlarından geçen kısmında bombalı saldırı düzenlendi. Meydana gelen hasar nedeniyle hattan Ceyhan'a petrol akışı durdu.

BOMBALI SALDIRI

Press TV'nin haberine göre, hattı işleten North Oil Company'den yapılan açıklamada, petrol boru hattının Süleymaniye yakınlarından geçen kısmına önceki gece kimliği bilinmeyen güçler tarafından bombalı saldırı düzenlendi.

PETROL AKIŞI DURDU

Hasar nedeniyle Kerkük-Ceyhan petrol boru hattından petrol nakliyatı durduruldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kerkük Ceyhan Irak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

S.B.saffet_b@yahoo.de:

Kesin CHP yapmıştır, dış güçler, dış mihraklar, Amerika, İsrail, Ermeniler, Faiz lobisi ve buna benzerleri, komplodur komplo !!!

25
13
yanıtYanıtla
Laf konuştu...ek-inci_gokhan@hotmail.com:

Biraz aklın varsa eğer devlet stratejısıyle hukumet propagandasını bıraz ayırabılırdin zaten.Senin kafandaki insanları anlamakta güçlük çekiyorum.günde 300 bin varil petrolü alıp diğer ülkelere satabılıyosun.Bir düşün şöyle bi bunu kım istemez.Kimin menfaatlerine aykırı bir durum bu.Hükümete yüklenecem diye mallığınızı bu kadar belli etmeyin.En azından ülke adına güzel olan şeyler için...

yanıt0
yanıt0
S.B.saffet_b@yahoo.de:

@LAF KONUŞTU : git lan işine, Irakın petrolünü dışarıya satılmasıyla Kürdistanı kendimiz kuruyoruz ! Kuzey Irakta o kadar Türk şirketi inşaat ihaleler aldı ve Kandilin güçlenmesine vesile oldu, neden Türkmenlerde aynı hassasiyet gösterilmiyor ? sen neyin peşindesin ? duyan da sanki kendi petrolümüzü satıyoruz sanacak !!! Bizim aldığımız komisyon deve de kulak, ama bütün bu akan petrol geliri ileride kendi başımızı ağrıtacak, bunu da bilmiş ol !

yanıt0
yanıt0
radaradaaknaz@hotmail.com:

S.B.: senin gibiler aya adam yolladı bu ülkede yıllarca değil mi? türkmenlere giden yardımın yolunu kestiniz hatayda

yanıt0
yanıt0
S.B.saffet_b@yahoo.de:

@RADA : Ne zamandan beri Türkmenlere yardım gönderir oldu bu Hükümet ? la Türkmenler kendileri yalanladılar Hükümeti, bize yardım gelmiyor diye, sen kimi kandırmaya çalışıyorsun burada ?

yanıt0
yanıt0
bre bre breaytekin@hotmail.com:

gün gelir devran döner avrupa bekle zamanın az kaldı

19
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title