Haberler

Kerastase'den Yeni Ürün

Güncelleme:

Kerastase, yeni Cristalliste serisini doğal ve ışıltılı saçlarıyla herkesi kendisine hayran bırakan ünlü isim Ceylan Çapa ile tanıttı.

Ayşe Kucuroğlu'nun ev sahipliğinde Happily Ever After'da gerçekleşen davette Ceylan Çapa misafirler ile güzellik ve saç sırlarını paylaştı.

Doğal görünümlü, hacimli, özgür ve kristal parlaklığının lüks hissini yaşatan saçlar, günümüzde genç kadınların hayali!. Kérastase, bu hayali, yüksek standartlarıyla uzun saçların ihtiyaçlarına özel çözümler tasarlayarak gerçeğe dönüştürüyor. Kérastase'ın yeni serisi Cristalliste ile kristal kadar parlak, ışık kadar hafif saçların sırrı şimdi dişiliğin mükemmel sembolü oluyor!

Doğal, uzun saçları ve duru güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Ceylan Çapa, Kérastase ailesinin yeni serisi Cristalliste'in marka yüzü oldu. Kamuoyunda pozitif kişiliği, naif ve doğal duruşu ile öne çıkan Çapa, Kérastase Cristalliste ile doğal güzellik noktasında buluştu. Ceylan Çapa, uzun, parlak ve ışıltılı saçlarının sırrını Kérastase'in yeni Cristalliste serisine borçlu olduğunu açıklayarak, bir çok genç kadın için de ilham kaynağı olacak.

Sıvı Işık Kompleksi ile özel olarak geliştirilmiş Cristalliste serisi, içeriğindeki yeni nesil temizleyiciler ve ekolojik bakım maddeleri ile köklerden uçlara kadar hafiflik, ipeksi dokunuş ve ışıltı kazandırıyor. Cristalliste serisi, yağlı saç kökleri ve hassaslaşmış saç uçlarına yönelik özel olarak geliştirilmiş teknolojisi ile saç kökü ve saç tellerinin esnekliğini, ışığını ve canlılığını sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Kucuroğlu Ceylan Çapa Kerastase Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title