Haberler

Kepsut Belediyesinden, Tunç Soyer'e bayrak ve para tepkisi

Güncelleme:

Balıkesir'in Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bayrak ve para basmak isteyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e büyük tepki gösterdi.

Balıkesir'in Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bayrak ve para basmak isteyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e büyük tepki gösterdi. Başkan Cankul, "Bir belediye başkanın görevleri arasında para basmak, bayrak belirlemek yoktur" dedi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul yayımladığı basın bülteninde şu ifadelere yer verdi. "Güzel ülkemin doğusundan batısına tek bir bayrağı, tek bir parası ve yek vücut olmuş bir milleti vardır. Bir belediye başkanın görevleri arasında para basmak, bayrak belirlemek yoktur. İzmir'i sel götürüyor; o, eyalet peşinde. Yaz boyu İzmir susuzluktan kırıldı; o, terörle iç içe olan belediye başkanlarına ağıt yaktı. HDP militanlarını belediyeye doldurdu. "Çav Bella" komünist marşıyla 23 Nisan'ı kutladı. İzmir camilerinden aynı "komünist marşları" minarelerde yankılandı" dedi.

Başkan Cankul açıklamasına şöyle devam etti: "Bisikletle işe gidiyor" reklamı yapıp, toplu taşıma araçlarında susuz bıraktığı İzmir halkının damacanasına el attı. "İzmir, İstanbul Ankara'dan yönetilemiyor" iddialarını durmadan tekrarladılar. Şimdi bütün bunları üst üste koyduğunuzda ortaya şu çıkıyor: İnsanoğlu geçmişine bağlı olarak atalarının aşıladığı ideallere göre yaşar ve bu ideallere göre hedefler koyar. Tunç Soyer'in ataları geçmişte İstanbul'u İngilizlere; İzmir'i Yunanlılara pay ediyorlardı. Dün, ne için mücadele ettilerse bu gün de aynı mücadeleye devam ediyorlar; fakat unuttukları bir şey var. O, nasıl atalarının yolundan gidiyorsa bizler de atalarımızın yolundan gidiyoruz. Atalarımız nasıl dün mavi beyaz bayrağı denize döktüyse bugün bizler hiç düşünmeden yeşil beyaz Tunç Soyer bayrağını denize dökmekten çekinmeyiz. Dün Tunç Soyer'in mavi beyaz bayrağı, bugün yeşil beyaz olmuş, yarın başka bir renkte de olacaktır. Fakat bizim "ay yıldızlı, kan kırmızısı bayrağımız" hiçbir zaman değişmeyecektir. Değiştirmeye kalkanlarında sonu her zaman aynı olacaktır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Cankul Tunç Soyer Kepsut İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title