Haberler

Kepez Belediyesi'nden "Gaziler Aile Yaşam Merkezi"

Güncelleme:

Açılış töreni AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal'ın konuşması Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Kurdele kesimi Kepez Belediyesince inşa edilen "Gaziler Aile Yaşam Merkezi" 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde düzenlenen törenle kapılarını açtı.

Açılış töreni

AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal'ın konuşması

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü

Kurdele kesimi

Kepez Belediyesince inşa edilen "Gaziler Aile Yaşam Merkezi" 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde düzenlenen törenle kapılarını açtı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan törene, AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Milletvekili Çokal, son 12 yılda Kepez ilçesinin büyük bir değişim geçirdiğini ifade etti.

İlçenin Antalya'nın cazibe merkezi olduğunu belirten Çokal, "Önemli yatırımlar, büyük projelerin hepsi Kepez'de. Gaziler Aile Yaşam Merkezi projesi nedeniyle Hakan Başkan ile gurur duydum. Kadınlara yönelik yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekkür ederim. Sağlık ve çocuklarla ilgili projeler başta olmak üzere her türlü çalışmasında Kepez Belediyesi'nin yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

İl Sağlık Müdürü Hülür de, Kepez Belediyesi'nin ilçedeki sağlık alanındaki planlamalara ciddi destek verdiğini aktardı.

Tesiste sağlık müdürlüğüne ait bir alan bulunduğunu belirten Hülür, "Bu merkezde, sağlık müdürlüğüne tahsis edilen 8 odalı, yaklaşık 400 metrekarelik bir alan var. Nisan ayında da buraya hekim ataması yapılacak. Nüfus artışına göre de hekim sayısını arttıracağız.Bu tesiste sadece aile sağlığı hizmeti vermek istemiyoruz. Biraz daha alan verilirse tesiste diş ünitesi, sağlıklı hayat merkezi konsepti kapsamında kanser taramaları, sigara bırakma polikliniği, psikolojik destek gibi hizmetler de verilebilir. Sağlıklı hayat merkezi ile yaşam merkezi entegre edilebilir. Bu proje Türkiye'de iyi bir model olabilir." dedi.

Başkan Tütüncü de, yaşam merkezini Çanakkale Zaferi'nin 106. yıldönümünde özel bir açılışla hizmete sunmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Mahalleye dönüşen ilçe köylerini yeni bir projeyle buluşturduklarını ifade eden Tütüncü, "Aile yaşam merkezi, üç mahallemize yaptığımız semt konaklarımıza spor tesislerinin ve sağlık ünitelerinin eklenmiş halidir. Tesisimizde gençlerimiz, çocuklarımız spor yapabilecek. Meslek edindirme kurslarımız, aile danışma bölümü, diyetisyen, psikolog gibi hizmetleri olacak. Ortaokul ve lise öğrencilerimize yönelik yaptığımız takviye kurslarını bu merkez sayesinde Gaziler Mahallesi'ndeki öğrencilerimizle de buluşturacağız. Yine tesisimizde, kır düğünleri için ayrılmış bir alan ve çok amaçlı salonumuz da mevcuttur." diye konuştu.

Kurdele kesiminin ardından açılışı yapılan yaşam merkezinde aynı zamanda göz doktoru olan Çokal, Kaymakam Şahin ve Hakan Tütüncü başta olmak üzere vatandaşların göz taramalarını gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Antalya Kepez Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title