Haberler

Kenwood ile Serin Smoothie Keyfi

Güncelleme:

Smoothie Makinesi sayesinde yapılan lezzetli içecekler ılık bahar günlerini serin ve leziz bir keyfe dönüştürüyor.

Dünyaca ünlü elektirikli ev aletleri markası Kenwood'ün üstün teknolojiyle ürettiği Smoothie Makinesi sayesinde yapılan lezzetli içecekler ılık bahar günlerini serin ve leziz bir keyfe dönüştürüyor.

Baharın gelmesiyle, kış aylarında insanın içini ısıtan sıcak içeceklerin yerini ılık bahar günlerinde, serin smoothieler alıyor. Kenwood'un geliştirdiği SB327 Smoothie Makinesi sayesinde istediğiniz meyve ile farklı karışımlar yapabilir, damak tadınıza özgü leziz smoothielerle kendinizi şımartabilirsiniz.

Kışın karmaşasından ve soğukluğundan şikayet edenlerin beklediği günler geldi. Artık ılık bahar günlerinde, kışın stresinden uzaklaşıp kendinizi şımartma vakti. Kenwood SB327 Smoothie Makinesi ile ağızlara layık smoothieler ve milk shakeler yapabilir, misafirlerinize hoş lezzetler sunabilirsiniz.

Kenwood SB327 Smoothie Makinesi'nin paslanmaz çelik bıçakları ve bulaşık makinesinde yıkanan aparatları sayesinde, smoothie severlere büyük kullanım kolaylığı sunuyor. Kenwood SB327 Smoothie Makinesi'nin kaymaz kauçuk ayakları işlem sırasında kaymayı önlediği için güvenli bir kullanım sağlıyor. Kromdan yapılmış bar tarzı musluğu sayesinde ise somoothiler bardaklara rahatça konabiliyor.

Kenwood SB327 Smoothie Makinesi 2 litrelik kapasitesi ile 8 kişilik smoothie yapma fırsatı sunuyor.

Kenwood SB327 Smoothie Makinesi'nin önerilen satış fiyatı;249 TL'dir.

Kenwood ürünlerine; Bauhaus, Bimeks, Carrefour, Darty, Electro world, Esse, Evkur, Kipa, Koçtaş, Media Markt, Migros, Metro, Praktiker, Saturn veTeknosa'nın tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kenwood Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title