Haberler

Kent Gönüllüleri Kampı'na Muhteşem Veda

Büyükşehir Belediyesi'nin En Önemli Sosyal Sorumluluk Projelerinden Biri Olan Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı'nın 2007 Sezonu, Gençlerin Sevgilisi Pop Müziğin Sevilen Sesi Emre Aydın'ın Muhteşem Konseriyle Son Buldu.

Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı'nın 2007 sezonu, gençlerin sevgilisi pop müziğin sevilen sesi Emre Aydın'ın muhteşem konseriyle son buldu.

Yaz boyunca toplam 2 bin öğrencinin yararlandığı Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı'nın final gecesinde ilk olarak Darmstadt Avrupa Gençlik Orkestrası sahne aldı. Sundukları dinletiyle hem öğrencilerin hem de konseri izleyen velilerin beğenisini kazanan müzisyenler, dakikalarca ayakta alkışlandı. Gecede Avrupa Marşı'nı da seslendiren Darmstadt Avrupa Gençlik Orkestrası Şefi Norbert Müler, "Böylesine güzel bir gecede siz gençlerle bir arada olmak bizi çok mutlu etti. Orkestra üyelerimiz de sizler gibi 13 ila

17 yaşları arasındaki genç arkadaşlardan kurulu. Ben gençlere çok güveniyorum. Çünkü bu dünyanın geleceği sizlersiniz" dedi.

Konserin ardından Büyükşehir Belediye Başkanvekili İdris Uysal, şef Norbert Müler ve solist Hana Dankanych'a teşekkür plaketi verdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili İdris Uysal, gençlerin doyasıya eğlendiği muhteşem final gecesinde yaptığı konuşmada, kampın sosyal belediyeciliğin en iyi yansımalarından biri olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi'nin geleceğimizin güvencesi olan gençlerin yaşadığı kente duyarlı, öğrenen, üreten güçlü bir nesil olması için gerekli ortamları hazırladığını ifade eden

Uysal, "Gençlerimiz burada yeni dostlar edinip kentlilik bilinciyle donatıldılar. Sezon sonunda 2 bin öğrencimizin bu kamptan yararlandığını görmek bizi çok mutlu etti. Sezonu başarıyla bitiren her öğrenci artık birer kent gönüllüsüdür. Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, Türkiye'nin en önemli ve örnek sosyal projesidir. Amacımız bize emanet olan güzide kentimiz Bursa'yı geleceğimize teslim etmektir" ifadesini kulandı.

Renkli ve eğlenceli görüntülerin yaşandığı final gecesinde kent gönüllüsü öğrenciler, halk dansları, tiyatro ve animasyon alanlarında hazırladıkları gösterileri de beğeniye sundu. İzleyenlerden büyük alkış toplayan organizasyonda, eylül ayında kardeş şehir Saraybosna'ya (Sarajevo) gidecek olan isimler de açıklandı. Duygu Türk, Bilal Çelik, Bahar Özaydın, Özgür Buğra Samanlı, Kemal Sadri, Edibe Beste Ersoyak, Kamile Alimhan, Ömer Vatansever, Melihşah Bozkurt, Büşra Gündoğan, Elif Alkan, Besra Göktaş,

Mehmet Dertop, Gökhan Gergin, Ayça Otay, Fatmagül Balta, Rabia Mısır, Müge Pınar, Hülya Demirayak, Oğuzhan Bedir Işık, Hande Demirtaş, Seçil Güldür, Özlem Çelik, Kadir Turhan, İsmail Memiş, Sarajevo'ya gidecek olmanın mutluluğunu geceye katılan aileleriyle paylaştı.

Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı'nın sitesinde yapılan anket sonucunda en fazla oyu alarak final gecesinde sahneye çıkan Türk Pop Müziği'nin gelecek vaat eden isimlerinden Emre Aydın, şarkılarını öğrenciler ve aileleri için seslendirdi. Dillerden düşmeyen şarkılarını Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı öğrencileri eşliğinde söyleyen Aydın, gençlerden yoğun ilgi gördü. Müzik dünyasında kendine has tarzıyla başarılı bir yol kateden Emre Aydın'ı izleyenler, merdiven boşluklarını dahi doldurdu. Coşkulu gece renkli

konserle sona erdi.

(MŞ-MŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title