Haberler

Kenan Karataş, Karaköprülerle Bayramlaştı

Güncelleme:

Kenan Karataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurban Bayramı nedeniyle Karaköprü'deki esnafları ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettiler.

CHP Karaköprü İlçe Başkanı Kenan Karataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurban Bayramı nedeniyle Karaköprü'deki esnafları ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettiler.

CHP Karaköprü İlçe Başkanı Kenan Karataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Köran, M. Ali Maksit, Mehmet Doğan, Mustafa Akman, Şaban Başdaş Mehmet Tokdemir ve İ. Halil Karataş'ında hazır bulunduğu İlçe Örgütünde gelen misafirleri kabul ederek bayramlaştılar. Yoğun ve dost havasında geçen bayramlaşmada konuklardan bazılarının ayakta kalması gülüşmelere ve esprilere konu oldu. Karataş, gülüşmeler esnasında "Yerimiz geniş ama buna rağmen konuklarımız ayakta kalıyorsa CHP olarak doğru yoldayız" diyerek samimi ortamı pekiştirdi. Daha sonra getirilen sandalyelerle sorun aşıldı.

Konukların yoğunluğundan dolayı planlanan "esnaf ziyareti" iki saat rötarla gerçekleştirilebildi. Bulunduğu ortamdan moral depolayan Başkan Kenan Karataş Karaköprü'de faaliyet gösteren esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Kutlama esnasında Karataş'a gösterilen ilgi ve yakınlık gözlerden kaçmadı. Son üç ay içinde seçim dışında kendilerini 4. kez ziyaret eden tek siyasetçinin Karataş olduğunu dile getiren vatandaşlar halkla iç içe olmasından dolayı Başkan Karataş'a teşekkür ettiler. Alışık oldukları siyasetçi imajının dışında cana yakın,samimi ve sürekli halkla olan Karataş'ın farklı ama dürüst bir siyaset izlediğini ve bu karakterde olmasının sevindirici olduğunu dile getiren esnaf Karataş'ı seçimlerde aday olarak görmek istediklerini de beyan ettiler.

CHP İlçe Başkanı Kenan Karataş bayramlaşma sonrası oturduğu bir bakkal dükkânında ziyaretleri hakkında basına açıklama yaptı.

"Sadece seçim zamanları halka selam vermek, bizim anlayışımıza ters düşmektedir"

Karataş, "Özel günlerimizi, milli günlerimizi ve dini bayramlarımızı geçmişte olduğu gibi bugünde halkımızla iç içe geçirdik" diyerek, konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Bu anlayışımız Allah'ın izniyle gelecekte de aynı tempoda aynı süreklilikle devam edecektir. Vatandaşla olmaktan, esnafla oturup sohbet etmekten gurur duyan zevk alan mutlu olan bir yapıdayız. Maşa başında oturup sadece seçim zamanları halka selam vermek, yakınlık göstermek bizim anlayışımıza ters düşmektedir. Ayrıca bu tür samimiyetler aldatma yönünde yapılan yaklaşımlardır. Biz içimizden geldiği gibi davranır, yüreğimizden gelen samimiyeti gösteririz.

Karaköprülü kardeşlerimiz bizi kendilerinden biri olarak görmektedirler. Eşitliğin, ezilenin,zulüm görenin sesi, kulağı, dili olduğumuzu anlamışlardır. Karataş'ın; vurgunun, talanın ve düzenbazlığın karşısında sesi dinmeyen bir karakter olduğunu görmüşlerdir."

Ortadoğu da dökülen binlerce Müslüman kanının ortasında buruk bir bayram yaşadıklarını ifade eden Karataş, "Buradan tüm Müslüman kardeşlerimizin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Gönül isterdi ki huzurlu ve mutlu bir bayram geçirelim ama ne yazık ki kan kokusunun Orta doğuya yayıldığı bu günlerde gözü yaşlı buruk bir bayram yaşıyoruz ve bu kana ortak olan Türkiye Hükümetini, elini Müslümanların kanından çekmesi hususunda bir politika izlemesini temenni ediyoruz.Savaşların olmadığı, kanların dökülmediği ,kardeşlik duygularının hüküm sürdüğü nice bayramlar dileğiyle ,Allah yar ve yardımcımız olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kurban Bayramı Halil Karataş Mehmet Doğan Karaköprü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title