Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu Ağabeyi Celal Kılıçdaroğlu Hakkında İlk Kez Konuştu: Bir Sorun Yok Arkadaşlar

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu temaslarda bulunmak üzere gittiği Diyarbakır'da ağabeyi Celal Kılıçdaroğlu hakkında ilk kez konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu temaslarda bulunmak üzere gittiği Diyarbakır'da basın mensuplarının sorularını cevapladı.

"AĞABEYİMLE İLGİLİ SORUN YOK ARKADAŞLAR"

Ağabeyi Celal Kılıçdaroğlu hakkında bir soruya cevap veren Kılıçdaroğlu, "Ağabeyim ile ilgili bir sorun yok arkadaşlar" dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı malvarlığında yer alan 200 bin Dolar'ın TL'ye çevrildiğine dair dekontu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ dün TBMM Genel Kurulu'nda göstermişti.

DEKONT TARTIŞMASI

Kılıçdaroğlu bu konunun hatırlatılması üzerine, "Dekontu gördünüz mü. Görmediniz. Ben de görmedim. Cumhurbaşkanının 200 bin dolarla ilgili dekontunu açıklaması beni mutlu etti. O dekont şeref madalyası ama gizliyor. Neden gizliyorsun. Dekont açıklanmalı" dedi.

Bekir Bozdağ, 200 bin Dolar'ın TL'ye çevrildiğine dair dekontu, bütçe görüşmelerinin sürdüğü genel kurulda göstermişti. Bunun üzerine CHP milletvekilleri yakında görmek için Bozdağ'dan dekontu istemişti. Ancak Bozdağ dekontu milletvekillerine vermemişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Bekir Bozdağ Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title