Haberler

Kemal Doğulu Kimdir?

Güncelleme:

'Bu Tarz Benim' moda yarışmasında jüri koltuğunda yer alan Kemal Doğulu, eski yarışmacısı Tuğçe Ergişi ile yaşadığı polemikle gündeme gelmişti. Peki, Kemal Doğulu kimdir? Kemal doğulu kaç yaşında ve nereli? Kemal Doğulu hayatı, biyografisi…

Moda programlarıyla adını duyuran ünlü modacı ve şarkıcı Kemal Doğulu son dönemde tekrar gündeme oturdu. Peki, şarkıcı Kemal Doğulu kimdir ve kaç yaşında? Kadir Doğulu'nun ağabeyi Kemal Doğulu hakkında merak edilenler haberimizde…

BAKKALDA VE BİSİKLETÇİDE ÇALIŞTI

'Bu Tarz Benim' yarışmasının jüri üyesi, 14 Ekim 1979 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi. 5 kardeşin en büyüğü olan Doğulu, Kadir Doğulu'nun ağabeyidir. Babası iş için ABD'ye gidince erken yaşta iş hayatına atıldı ve yaz aylarında bisikletçide, bakkalda çalıştı.

İMAM HATİP LİSESİNDE EĞİTİMİNE BAŞLADI

Kadın kuaförü olmak isteyen Doğulu, 12 yaşına geldiğinde Mersin'de kuaför olan kuzeninin yanında çıraklık yapmaya başladı. Amcasının ısrarıyla İmam Hatip okuluna yazıldı. Ailesinden gizli Anadolu Lisesi sınavlarına girdi ve bilgisayar bölümünü kazanarak İmam Hatip okulunu yarıda bıraktı. Urfa, Harran Üniversitesi'nde Pazarlama Bölümüne gitti. ABD'ye babasının aynına gitmek için İstanbul'a gelen Kemal Doğulu, İstanbul'da kadın kuaförü olan kuzenin yanında bir süre çırak olarak yer aldı.

Kemal Doğulu Kimdir?

FOTOĞRAFLARI ELLE DERGİSİNDE YAYINLANDI

Doğulu, moda dergilerine saç tasarımları ve makyaj yapmaya başladı. Bu işte kendini geliştirerek çalışmalarının fotoğrafları çekildi. İlk çektiği fotoğraflar Elle dergisinin moda sayfalarında yayınlandı. Hepsinin tamamlayıcısı olan imaj danışmanlığı yapmaya da başladı. Uzun süre sanatçıların imaj makerlığını, makyözlüğünü, kuaförlüğünü, fotoğrafçılığını ve modelistliğini yaptı, kliplerini yönetti.

Kemal Doğulu Kimdir?

HANDE YENER İLE BİRLİKTE ŞARKICILIĞA ADIM ATTI

2004 yılında New York Fashion Week'te Bahar Korçan ve Michael Kors defileleri için saç-makyaj yapan Kemal Doğulu, Hande Yener ile tanışarak onun single çalışmasının fotoğraflarını çekerek, imaj markerliğini üstlendi. Yener'in sonraki albümlerinde sanat yönetmenliğini, fotoğrafçılığını ve kliplerinin de yönetmenliğini yürüttü. Bir ara vokalisti olarak da konserinde yer alınca, şarkıcılık yapmaya başladı. 2008'de "1 Yerde" adını verdiği single çalışmasını piyasaya sürdü. 2014 yılında Nişantaşı'nda kuaför salonu açtı.

Kemal Doğulu Kimdir?Kadir Doğulu ile Kemal Doğulu

Kemal Doğulu, 2014 yılında Öykü Serter'in sunuculuğunu yürüttüğü "Bu Tarz Benim" adlı yarışma programında İvana Sert, ve Nur Yerlitaş ile birlikte jüri koltuğunda oturdu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Doğulu Moda Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title