Haberler

Apartmandaki gürültü kavgasında kan aktı! 4 komşusunu bıçakla yaraladı

Güncelleme:

Ankara'nın Keçiören ilçesinde aynı apartmanda oturan iki aile arasında gürültü nedeniyle çıkan tartışmada bir şahıs, 4 komşusunu bıçakla yaraladı. Saldırgan polis ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde komşular arasında gürültü nedeniyle çıkan tartışmada 1 kişi, 4 kişiyi bıçakla yaraladı.

4 KOMŞUSUNU BIÇAKLA YARALADI

Olay, gece saatlerinde Keçiören ilçesine bağlı Şevkat Mahallesi, Erdoğan Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, aynı apartmanda oturan iki aile arasında gürültü nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü olayda 1 kişi, 4 komşusunu bıçakla yaraladı.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Apartman sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastaneye kaldırıldı. Dört kişiyi bıçakla yaralayan şüpheli polis ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankara Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

FATİH AYIBOĞAN:

Gürültü konusunda devletin bi düzenleme yapması gerekir Türkiye'nin en ciddi probleminden bitanesi gece 3'de adam son ses müzik açıyor arabada veya apartmanlarda türlü türlü sıkıntı

288
6
yanıtYanıtla
Atakan Özgün:

Saldırgan demek doğru olmaz HAKLI ADAM SALDİRDİ DERSEK Daha doğru olur. Kim bilir bu adamı ne kadar sabrını denedi ki bıçakla saldırdı. Kimsenin başına böyle komşular gelmediğinden bilemez.

155
24
yanıtYanıtla
Tunahan Altundal:

İyi gürültü yap sonra milleti bıçakla

yanıt23
yanıt23
erge_nekon:

Evimin bitişiğinde imalathane var akşama kadar gürültüsünden duramıyoruz,defalarca şikayet etmeme rağmen hiç bisey yapmadilar

121
5
yanıtYanıtla
Yusuf Dalgın:

Üretim şart

yanıt8
yanıt58
Nidhogg Nors:

Türkiye'de gürültü ciddi bir sorun. Kanunlar da hikayeden var. Evde tepinen komşuya karşı eliniz kolunuz bağlı. Gürültü ise psikolojik tahribat sınıfında değerlendirilmeli ve yapan kişi ceza almalı.

84
2
yanıtYanıtla
Atakan Özgün:

Saldırgan demek doğru olmaz. Saldiran inanıyorum ki haklıdır. Yani buna Haklı adam demek doğru olur. Kim bilir bu adamı bu noktaya nasıl getrdi. Ses ypmamalı komşular ama ona da akıl lazim

66
11
yanıtYanıtla
commer neres:

İnşallah gürültüyü yapan yaralanmıştır . yoksa yazık

69
5
yanıtYanıtla
Abdullah Ağaç.:

Benim üst katindada var. Yaşli ama kaftan anlamaz kundura ayakkabı ile evde gezerler. Okadar insanın canı acıyor gece 2 3 te yere bişi düşürürler son ses müzik açarlar yani bigazini sıkasim geliyor ins. Sabır diyorum geberip gitseler.

57
6
yanıtYanıtla
Yusuf Dalgın:

Bıçağı alıp bir anlık öfke patlamasi yüzünden yitirilen hayatlar pişmanlığın verdiği sirayetle geri gelmiyor Aile hekimliğinde Terapisyen şart bilinçli ve idrakina sahip bir toplum muhassirdir ??

13
18
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title