Haberler

Kazayı Ucuz Atlattılar

Güncelleme:

Muğla'da, bir villanın bahçesine düşüp, burun kısmı toprağa çarpan otomobildeki 3 üniversite öğrencisi, kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, bir villanın bahçesine düşüp, burun kısmı toprağa çarpan otomobildeki 3 üniversite öğrencisi, kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

Bodrum'a tatile giden Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencisi Murat Özçelik'in (24) kullandığı 34 UJ 6830 plakalı otomobil, bugün saat 16.00 sıralarında Emin Anter Bulvarı'nda kontrolden çıktı. Savrulan otomobil bir apartmanın bahçesine düştü. İki metre yüksekliğindeki bahçe duvarından düşüp, burnu toprağa çarpan otomobilin sürücüsü Özçelik ile yanındaki aynı üniversitede öğrenci olan kardeşi Yaşar Özçelik (22) ve arkadaşı Hasan Hüseyin Çimen (21) yaralandı. Ambulansla Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Yaşar Özçelik'in sol kolunda kırık olduğu belirlenip, alçıya alındı. Diğer iki yaralının ise durumlarının iyi olduğu, kazayı ufak tefek sıyrıklarla atlattıkları öğrenildi.

Polisin ifadesine başvurduğu otomobil sürücüsü Murat Özçelik, önüne aniden fırlayan bir motosiklete çarpmamak için aniden direksiyonu sağa kırdığını belirterek, "Kontrolden çıkan otomobil bir anda kaldırıma çarpıp, bahçeye düştü. Hala kazanın şaşkınlığını yaşıyoruz" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürerken, polis kazaya neden olduğu ileri sürülen motosiklet ve sürücüsünün arandığını bildirdi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Özçelik Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title