Haberler

Kazada Ölen Arazöz Şoförüne Son Görev

İZMİR'in Menderes İlçesi'nde görev dönüşü meydana gelen kazada ağır yaralanıp, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren arazöz şoförü Yüksel Demir'in cenazesi, Gümüldür'deki orman işletmesinde düzenlenen törenin ardından, toprağa verilmek üzere memleketi Manisa'nın Demirci İlçesi'ne gönderildi.

İZMİR'in Menderes İlçesi'nde görev dönüşü meydana gelen kazada ağır yaralanıp, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren arazöz şoförü Yüksel Demir'in cenazesi, Gümüldür'deki orman işletmesinde düzenlenen törenin ardından, toprağa verilmek üzere memleketi Manisa'nın Demirci İlçesi'ne gönderildi.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait, 48 yaşındaki Yüksel Demir yönetimindeki 35 AC 166 plakalı arazöz, dün yangın ihbarı sonrası gittikleri bölgeden dönerken, Selçuk-Menderes karayolu Ataköy mevkisinde bir kamyonetle çarpıştı. Kazada, Menderes Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli arazöz şoförü Yüksel Demir ile aynı araçta bulunan orman işçileri Mustafa Yetik, Mustafa Gürpınar, Hamza Özcan, kamyonetteki Abidin Tekeş ve Ahmet İbrahim yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan arazöz şoförü Yüksel Demir, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise tedavi altına alındı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Yaşamını yitiren ve tabutu Türk bayrağına sarılı olan Yüksel Demir için, görev yaptığı, Menderes'e bağlı Gümüldür'deki orman işletmesi önünde cezane töreni düzenlendi. Törene Menderes Kaymakamı Bahri Tiryaki, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Demir'in yakınları ve meslektaşları katıldı. Yakınları ve meslektaşları, ölümü büyük üzüntü yaratan Demir için gözyaşı döktü. Buradaki törenin ardından, evli ve 3 çocuk babası Yüksel Demir'in cenazesi, toprağa verilmek üzere, memleketi olan Manisa'nın Demirci ilçesine götürüldü.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksel Demir Menderes Gümüldür İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title