Haberler

Kazada Ağır Yaralanan Sürücünün İlk Sözü 'Oğlum Nasıl?' Oldu

Konya'da sürücüsünün kontrolünden çıkarak bir petrol istasyonunun tabelasına çarpan otomobilde yaralanan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Konya'da sürücüsünün kontrolünden çıkarak bir petrol istasyonunun tabelasına çarpan otomobilde yaralanan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Durumu ağır olan sürücü Mehmet Emin Kaya araçtan çıkarılırken, kendisi gibi yaralanan oğlu Zafer'in durumunu öğrenmek için ilk sözü "Oğlum nasıl?" oldu. Diğer yaralı Özgür Umut Erdoğan ise, kazanın şokuyla acısını unutup bir sigara içebilmek için sağlık ekiplerine yalvardı.

Kaza, bugün saat 03.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yeni İstanbul Yolu üzerinde bulunan r akaryakıt  istasyonunun önünde meydana geldi. İddiaya göre 46 yaşındaki Mehmet Emin Kaya yönetimindeki 42 ADS 24 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak akaryakıt istasyonu önünde bulunan tabelaya çarptı. Kaza sonrası sürücü Mehmet Emin Kaya, oğlu Zafer Kaya ve Özgür Umut Erdoğan araç içerisinde sıkıştı. Akaryakıt görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İLK SÖZÜ 'OĞLUM' OLDU

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri yaralıları kurtarmak için uzun süre uğraştı. 15 dakikalık çalışma sonrası kurtarılan sürücü Kaya, itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak sedyeye alındı. Durumu ağır olan Kaya'nın ambulansa alınırken kendine gelince ilk sözü "Oğlum nasıl?" diye sormak oldu. Diğer yaralı Özgür Umut Erdoğan ise kazanın şokuyla  acısını unutup sağlık ekiplerinden sigara istedi. Ekiplerin sigara vermemesine sinirlenen Erdoğan, "Çok mu bir şey istiyorum? Sizden eroin, esrar değil, sigara istiyorum. Arabada sigaram var. Onu verin bana" dedi. İsteğine olumsuz yanıt alan Erdoğan sağlık ekiplerine tepki gösterdi.

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Mehmet Emin Kaya'nın hayati tehlikesinin devam ettiği, oğlu Zafer Kaya ve  Özgür Umut Erdoğan'ın durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

- Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Emin Kaya Zafer Kaya Selçuklu Konya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title