Haberler

Kayseri'deki Millet Bahçesi, Bayram Tatilinde Kayserililerin Uğrak Yeri Oldu

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, Ramazan Bayramı tatilinde Kayserililerin ilgi odağı haline geldi. 1 milyon metrekare yeşil alana sahip olan Millet Bahçesi, ailelerin ve çocukların çeşitli spor aktivitelerine katıldığı bir mekan haline geldi. Bazı vatandaşlar uçurtma uçururken bazıları ise kamp sandalyeleriyle bahar havasının tadını çıkardı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, Ramazan Bayramı tatilinde Kayserililerin uğrak yeri oldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yapımı tamamlanan 1 milyon metrekare yeşil alana sahip Millet Bahçesi, Kayserililerin ilgisini görmeye devam ediyor.

Aileler, çocuklarıyla Millet Bahçesi'nde çeşitli spor aktivitelerine katılıyor.

Bazı vatandaşlar uçurtma uçururken bazıları da kamp sandalyesini alıp, ilkbahar havasının tadını millet bahçesinde çıkarıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ramazan Bayramı Kayseri Çevre Yaşam Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title