Haberler

Kayseri Valisinden Dünya Şampiyonu Okçuya Ödül

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükler Dünya Kupası finalinde altın madalya kazanan milli okçu Demir Elmaağaçlı'yı ödüllendirdi.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükler Dünya Kupası finalinde altın madalya kazanan milli okçu Demir Elmaağaçlı'yı ödüllendirdi.

Vali Düzgün, Kayserili milli okçuyu makamında kabul edişinde şöyle dedi:

"'Demir, birçok müsabakaya katıldı ve onlarca altın, gümüş, bronz madalyayla ilimize döndü. Yaşı daha çok genç. Bundan sonraki spor hayatında da Dünya Şampiyonalarında, Avrupa Şampiyonalarında, belki daha farklı müsabakalarda milli marşımızı dinletecek ve bu dereceleri milletimize, ülkemize hediye edecek. Bildiğim kadarıyla kendisi bu spora 10 yaşında başlamış. Onun için küçük yaşta spora başlamak, çocuklarımızı, gençlerimizi spora yönlendirmek çok önemli. Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezleri'nden (TOHM) biri de Kayseri'de açıldı ve 1,5 yıl gibi kısa bir sürede burada yetişen gençlerimiz, milli takımlara girdiler."

Rekortmen milli okçu Demir Elmaağaçlı da, "Bu spora başladığım ilk günden itibaren bütün hocalarımın benim üzerimde büyük emekleri var. Benim bu başarılarımda, Okçuluk Federasyonumuzla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün destekleri büyük oldu. Ayrıca TOHM'ndeki kamp ve antrenman programlarımız da bu başarılarımda etkili oldu. İnşallah bundan sonra da ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim" diye konuştu. Ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve Okçuluk İl Temsilcisi Üstün Tuncer'de katıldı.

REKORTMEN OKÇUNUN BAŞARILARI

2007 yılından beri milli takım kadrosunda bulunan Demir Elmaağaçlı, 2008 Gençler Avrupa Kupası Ferdi birincilik ve takım ikinciliği, 2008 Gençler Dünya Şampiyonası ikinciliği, 2014 Büyükler Dünya Kupası Ferdi oördüncülük, 2014 Büyükler Avrupa Şampiyonası takım ikinciliği, 2015 Büyükler Avrupa Kupası ferdi birinciliği, takım ikincilik ve Mix birinciliği, 2015 Dünya Büyükler Kupası Mix ikinciliği, 2015  Büyükler Dünya Kupası finali birinciliğini kazandı. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vali Orhan Düzgün Orhan Düzgün Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title