Haberler

CHP'li Vekil Yeşilçamlı 'Hayır' Çağrısında Bulundu

Güncelleme:

CHP Milletvekili Çetin Arık, Yeşilçam'ın unutulmaz repliklerinin yer aldığı videoyla 'HAYIR' oyu kullanın çağrısında bulundu.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, referandumda vatandaşa Yeşilçam'ın unutulmaz replikleri arasında yer alan 'N'olamazö, 'Nayırö sahnelerinden bölümlerin yer aldığı videoyla 'hayırö oyu kullanın çağrısı yapması dikkat çekti.

YEŞİLÇAM REPLİKLİKLERİ İLE 'HAYIRÖ' KAMPANYASI YÜRÜTÜYOR

Başkanlık sistemi ile ilgili olarak vekiller arasında sadece Meclis'te ya da sokakta değil sosyal medya üzerinde de kıyasıya mücadele yaşanıyor. Bu mücadeleye vatandaşta katılınca sosyal paylaşım sitelerinde referandum tercihlerine göre video ve paylaşımlarla dolup taşıyor. İşte bu çerçevede Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Çetin Arık da, Yeşilçam replikleri ile 'hayırö kampanyasını yürütüyor. Milletvekili Arık, Tarık Akan'dan Münir Özkul'a, Cüneyt Arkın'dan Kartal Tibet'e, Hulusi Kentmen'den Ayşecik'e, Hülya Koçyiğit'ten Ediz Hun'a, Türkan Şoray'dan Şener Şen'e, Filiz Akın'dan Zeki Alasya'ya kadar Türk sinemasının unutulmaz filmlerinde 'hayırö repliklerinin yer aldığı video paylaşımı ile dikkat çekti. Videoda değişik filmlerde yer alan ve birbirinden ünlü sanatçıların 'Hayırö, 'N'olamazö, 'Nayırö dedikleri sahnelere yönelik kesitler yer alıyor. CHP Kayseri Milletvekili Arık da bu videoyu sosyal paylaşım sitesi hesaplarından paylaşarak vatandaşa referandumda 'hayırö oyu kullanmaları çağrısı yapıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Çetin Arık Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title