Haberler

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı İncesu'da Okul İnşaatını İnceledi

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu ilçesi Saraycık Mahallesi TOKİ Konutları'na Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan ve yapımı son aşamaya gelen okulun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu ilçesi Saraycık Mahallesi TOKİ Konutları'na Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan ve yapımı son aşamaya gelen okulun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri merkez ve 16 ilçeyi her alanda daha iyi noktalara taşıma hedefiyle projelerini hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu çerçevede İncesu ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Büyükkılıç, İncesu ilçesi Saraycık Mahallesi TOKİ Konutları'na Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden okulun inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç'a teknik gezi sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman da eşlik etti. Başkan Büyükkılıç burada yaptığı açıklamada, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak burada ihtiyaç üzerine okul yapımını üstlendiklerini ve projenin tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti. Projenin hayata geçmesiyle birlikte bölgedeki eğitim ihtiyacının karşılanacağına vurgu yapan Büyükkılıç, şunları söyledi;

"Şuanda İncesu ilçemize bağlı olan Saraycık bölgemizde TOKİ mahallemizdeyiz. Buradaki 432 konutumuzun eğitim ihtiyacını karşılamak amacıyla Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni yaptık. Okulumuz tamamlanma aşamasına geldi. Milli Eğitim'imiz inşallah gerekli hazırlıklarını yapar, biz de müracaatımızı yaparız, buradaki dostlarımızın eğitim problemi çözülmüş olur. İncesu Belediyemize, yüklenici firmamıza, katkısı olan camiamıza ve en önemlisi bundan sonraki süreçte hizmet verecek Milli Eğitim'imizin ekibine teşekkür ediyorum. İncesu ilçemize hayırlı uğurlu olsun." Başkan Büyükkılıç, okulun inşa çalışmalarını inceleyerek, yüklenici firma yetkililerinden son durum hakkında bilgiler aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ayrıca Saraycık Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Büyükkılıç, "Daha güzel, daha iyi, daha konforlusunu insanımız hak ediyor. Devletiyle, vatanıyla, milletiyle barışık, Sayın Cumhurbaşkanımızın dua kaynaklarısınız" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Memduh Büyükkılıç Saraycık Kayseri İncesu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title