Haberler

Kayseri Basketbol Maçında Pankartlı Evlilik Teklifi

Kayseri'de sağlık memuru 22 yaşındaki Recep Yılmaz, kız arkadaşı aynı yaştaki Hülya Yalçın'a, basketbol karşılaşması sırasında, tribünde pankartlı evlilik teklifi yaptı.

Kayseri'de sağlık memuru 22 yaşındaki Recep Yılmaz, kız arkadaşı aynı yaştaki Hülya Yalçın'a, basketbol karşılaşması sırasında, tribünde pankartlı evlilik teklifi yaptı. FIBA Eurocup Kadınlar Avrupa Kupası yarı finalinde, Kaskispor- Ruzomberok karşılaşması sırasında tribünde açılan 'Benimle evlenir misin Hülya' pankartı, basketbolseverlerden alkış aldı.

Kadir Has Spor Merkezi'nde oynanan Kaskispor- Ruzomberok maçının devre arasında tribünde açılan pankart dikkat çekti. Sağlık memuru Recep Yılmaz, 4 yıllık kız arkadaşı hemşirelik bölümü öğrencisi Hülya Yalçın'a sürpriz yaptı. Recep Yılmaz, karşılaşmayı kız arkadaşı Hülya ile izlerken, arkadaşları daha önceden hazırlanan 'Benimle evlenir misin Hülya' yazılı pankartı karşı tribünden açtı.

Tribündeki basketbolseverlerin alkışlarla destek verdiği pankartlı evlilik teklif karşısında şaşıran Hülya Yalçın, arkadaşına sarılarak 'Evet' yanıtı verdi. Böyle bir sürprizi beklemediğini ve çok şaşırdığını belirten Yalçın, "Bu teklife evet diyorum. Çok şaşırdım. Onu çok seviyorum" dedi.

Kız arkadaşına aylans takan ve bir demet kırmızı gül de veren Recep Yılmaz, önümüzdeki yaz düğün yapmayı planladıklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Has Kaskispor Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title