Haberler

Kayseri AK Parti'de Renkli Temayül Yoklaması

Ak Parti'de renkli temayül yoklaması TBMM Başkanvekili ve Kayseri milletvekili Sadık Yakut, mecliste İç Güvenlik Yasası görüşmeleri sırasında meydana gelen olayları " Yaklaşan genel seçim öncesi seçmene selam ve genel başkana kendini gösterme?? diye nitelendirdi.

Ak Parti'de renkli temayül yoklaması

TBMM Başkanvekili ve Kayseri milletvekili Sadık Yakut, mecliste İç Güvenlik Yasası görüşmeleri sırasında meydana gelen olayları " Yaklaşan genel seçim öncesi seçmene selam ve genel başkana kendini gösterme?? diye nitelendirdi.

Ak Parti'nin Kayseri'deki temayül yoklamasını izlemek için kente gelen Sadık Yakut, gözlemci olarak bulunan AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Nevzat Pakdil, Hatay milletvekili Adem Yeşildağ ve Kilis milletvekili Fuat Karakuş ile sohbet etti. Bu arada medya mensuplarının mecliste yaşanan olaylar ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün milletvekili adayı olup olmayacağı yolundaki sorularına "Sayın Gül'ün kendi kararıdır. Bu konuda biliyorsunuz daha önce aday olmayacağı yolunda açıklamada yaptı. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes aday olabilir. Kendisi partimizin kurucu üyesidir. Partimizin ilk başbakanı ve halkın oylarıyla seçilmiş ilk cumhurbakanımızdır.??diyerek başladı. Yakut 2 haftadan beri görüşülen İç Güvenlik Yasasındaki gerginliği ve olayları şöyle anlattı :

"Polis ve jandarmanın göreviyle ilgili, bazı illerde yaşanan gerginlikler ve olaylar nedeniyle yeni bir irade söz konusu oldu. Mecliste bu yasa tasarısı görülürken yaşananlar, kavgalar, gürültüler TBMM başkan vekili olarak beni üzdü. Herşeyden önce bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak çok üzüldüm. Bunları, yaklaşan genel seçim öncesi seçmene selam ve genel başkana kendini gösterme olarak değerlendiriyorum. Tamamen 7 Haziran'daki genel seçimlere ve partilerin kendi iç işlerine yönelik davranış ve tutumlar. Bunları doğru bulmuyorum. Daha öncede yasa tasarısı geldiğinde olgunluk ve anlayış içinde yapılırdı. Umarım bu hadiseler bir daha yaşanmaz. Milletvekilleri ve partiler birbirlerine daha saygılı olur. Daha önce başka meclislerde olan olayları garip karşılamıştık. O nedenle, şimdi daha fazla üzüldüm.2 partili mecliste bile çok seviyeli tartışmalar oluyordu. Son tartışmalar beni çok üzdü."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Ak Parti Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title