Haberler

Kayseri Adliyesi'nde tekerlekli yatakla boşanma davası görüldü

Güncelleme:

Kayseri'de Suriye uyruklu bedensel engelli Yusuf K., boşanma davasının görüldüğü Kayseri Adliyesi'ne, tekerlekli yatak ile getirildi. Yusuf K., 13 yıl önce Suriye'deki iç savaşta yaralanarak felç oldu. Duruşma ertelenirken, Yusuf K. yine tekerlekli yatak adliyeden ayrıldı.

KAYSERİ'de Suriye uyruklu bedensel engelli Yusuf K. (50), boşanma davasının görüldüğü Kayseri Adliyesi'ne, tekerlekli yatak ile getirildi.

Yusuf K., 13 yıl önce Suriye'deki iç savaşta hava saldırısı sonucu yaralandı. Ayaklarına şarapnel parçası isabet eden Yusuf K., felç oldu. Yatağa mahkum olan Yusuf K., akrabalarının yardım ile Türkiye'ye gelerek, Kayseri'ye yerleşti. 4 çocuk babası Yusuf K., eşi ile sorunlar yaşadığı gerekçesiyle boşanmaya karar verdi. Kayseri Adliyesi Aile Mahkemesi'nde boşanma davaları süren Yusuf K., tekerlekli yatak ile adliyeye getirildi. Duruşma ertelenirken, Yusuf K. yine tekerlekli yatak adliyeden ayrıldı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Adliyesi Kayseri Suriye Adliye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title