Haberler

Kaymakam Ünaldı Yıldızları Kabu Etti

Güncelleme:

Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, boksun minik yıldızlarını makamında kabul etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt spor Kulübü Kartepe Boks Şubesi sporcuları Kadir Karagöz ( Alt Minikler Türkiye Şampiyonu), Atalay Gencer (Alt Minikler Türkiye İkincisi), Talha Yalvaç ( Üst Minikler Türkiye Üçüncüsü), Ali faik Yalvaç ( Yıldızlar Türkiye Üçüncüsü), Kulüp Antrenörü İsmail Çelikiz ve Şirinsulhiye Muhtarı İrfan Yiğit'ten oluşan heyet, Kaymakam Ünaldı'yı ziyaret etti.

Diğer spor dallarına verilen desteğin boks sporuna da verilmesi gerektiğini belirten Çelikiz, Kaymakam Ünaldı'ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Minik boksörleri tek tek tebrik eden Ünaldı, Kartepe'nin her alanda olduğu gibi sporda da parlayan yıldız olması gerektiğini ve bunun için yetki ve imkanlar dahilinde herşeyi yapacağını belirtti. Ünaldı," Spor, toplumun vazgeçilemez bir gerçeği. Bu yavrularımız, spor adına gerçekten büyük başarılara imza attılar ve atmaya devam edecekler. Kartepe'yi ve Kocaeli'ni başarılı bir şekilde temsil ederek bizleri gururlandırdılar. Hocamızı, sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ünaldı Kağıtspor Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title