Haberler

Kaymakam Kaşıkçı'dan Vezirköprü'ye Davet

Güncelleme:

Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Şahinkaya Kanyonu'nu inceledi.

Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, " Vezirköprü, kanyonu, Kunduz Dağı, tarihi eserleri, Hititlerin kutsal şehri Nerik ve diğer tarihsel dokularıyla, herkesin gelip görmesi gereken tarihi ve turistik bir ilçe" dedi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Arslan, Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve protokol üyeleri ile birlikte, Turizm bölgesi ilan edilen Vezirköprü'nün en önemli turizm değerlerinden biri olarak ön plana çıkan Şahinkaya Kanyonu'nu inceledi. Kanyonun beklentilerinin çok ötesinde bir güzellik olduğunu belirten Kaymakam Mahmut Kaşıkçı şunları söyledi:

"Vezirköprü kanyonu, kunduz dağı, tarihi eserleri, Hititlerin kutsal şehri Nerik ve diğer tarihsel dokularıyla, hem kültür, hem doğa harikalarıyla, herkesin muhakkak gelip görmesi gereken tarihi ve turistik bir ilçe. Tam bir turizm şehri adayı olan güzel ilçemizin tek eksiği tanıtım. Şahinkaya Kanyonu, diğer kanyonların aksine her türlü su sporlarının da yapılabileceği bir alan."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Kaşıkçı Adem Arslan Vezirköprü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title