Haberler

Kayıp Kişinin Bir Ay Sonra Cesedi Bulundu

- Özcan Karaca'nın Karacakılavuz Mahallesi'ndeki baba evinden ve taziye ziyareti için gelenlerden detaylar- Karaca'nın abisi Ömer Karaca'nın röportajı- Babası Mustafa Karaca ve abisinden detaylar Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, bir aydır haber alınamayan Özcan Karaca ölü bulundu.

- Özcan Karaca'nın Karacakılavuz Mahallesi'ndeki baba evinden ve taziye ziyareti için gelenlerden detaylar- Karaca'nın abisi Ömer Karaca'nın röportajı- Babası Mustafa Karaca ve abisinden detaylar Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, bir aydır haber alınamayan Özcan Karaca ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, Özcan Karaca'dan (28) bir süredir haber alamayan ailesinin, 6 Nisan'da polise kayıp ihbarında bulunması üzerine Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.Polis, inceleme sonucunda, Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere Mahallesi'ndeki kırsal alanda Özcan'ın toprağa gömülü cesedine ulaştı.Özcan'ın cenazesi incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Karaca Karacakılavuz Ömer Karaca Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title