Haberler

Kayatürk: Spekülasyon Oluşturacak Haberler Yapılıyor

Güncelleme:

AK Parti Van Milletvekili Kayatürk, bazı basın yayın organlarında spekülasyon oluşturacak haberlerin yapıldığını söyledi.

Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Bölge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş'ın kendisiyle ilgili yaptığı haberin bazı basın yayın organlarında yanlış ve çarpıtılarak yayınlanması üzerine, yazılı bir açıklama yaptı.
Aday seçimleriyle ilgili kendisinin ağzından spekülasyon oluşturacak haberlerin yapıldığını vurgulayan Kayatürk, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Kayatürk yazılı olarak yaptığı açıklamada, partilerinin belediye başkan adaylarını belirlemek için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüğünü ifade etti.

Kayatürk açıklamanın devamında; "Bu bağlamda başbakanımızın talimatlarıyla teşkilat ve kamuoyu yoklamalarına, STK ve kanaat önderlerinin görüşlerine baş vurarak en uygun adayların bulunmasına çalışılmaktadır. İstişare ve araştırmayı gelenek haline getiren partimizin yaptıkları bundan ibarettir. dolayısıyla yazılanlar kulis bilgileridir ve gerçekleri yansıtmamaktadır" ifadelerini kullandı.

Hacı Yılmaz /VAN

Kaynak: Temsilci / Güncel

Burhan Kayatürk Bişar Ulutaş Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title