Haberler

Kavgada Ağır Yaralanan Genç Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Adıyaman'da iki kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan genç, hastanede hayatını kaybetti.

Adıyaman'da iki kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan genç, hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Turgut Reis Mahallesi Hacı Mehmet İnan Camii arka tarafında bulunan parkta Ali Osman Taş (22) ile Ö.Ö. (18) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Ö.Ö., yanındaki bıçakla Ali Osman Taş'ı vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Yaralanan genç, olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Taş, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ali Osman Taş'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet İnan Adıyaman Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

ANTİ MASALsel.baba@hotmail.com:

tavşanlar pardon koyunlar yine pardon kurtlar vadisi gibi Bazı film ve dizilere sınırlama gelirse suçlarda belirgin bir düşüş olur önüne gelen saftirik etten yaratıldığını unutuyor süpermenmiş gibi dgarip avranışlar gösterebiliyor ve güm pat çat olabiliyor..YETKİLİLER EL ATMALI

32
4
yanıtYanıtla
ihtiyarahmetbaykara33@hotmail.com:

ihsan canı bu kadar değersiz mi..insan öldürenin ne bu dünyada yeri var nede öbür dünyada yeri var..

26
0
yanıtYanıtla
isvec merdinferman@hotmail.de:

Allah rahmet eylesin ,

10
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title