Haberler

Kastamonu Yolcu Taşıma Tartışmasında Komşusunu Öldürdü

Yolcu taşıma tartışmasında komşusunu öldürdü Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, (DHA) - KASTAMONU'da, 51 yaşındaki Tahir Soytürk, daha önce köyden şehire yolcu taşıma konusunda tartışmaları nedeniyle arasında husumet oluşan komşusu 62 yaşındaki Hayati Gömeçci'yi tabanca ile ateş ederek öldürdü.

Yolcu taşıma tartışmasında komşusunu öldürdü

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, (DHA) - KASTAMONU'da, 51 yaşındaki Tahir Soytürk, daha önce köyden şehire yolcu taşıma konusunda tartışmaları nedeniyle arasında husumet oluşan komşusu 62 yaşındaki Hayati Gömeçci'yi tabanca ile ateş ederek öldürdü.

Olay, öğle saatlerinde kent merkezinde Kuyudibi Sokak'ta meydana geldi. Kastamonu'nun Yukarı Kuyucak Köyü'nde komşu olan Tahir Soytürk ile Hayati Gömeçci, iddiaya göre daha önce minibüsle köyden şehire yolcu taşıma konusunda tartıştı. Tartışmalar sonunda Tahir Soytürk, minibüsünü sattı.

Aralarında bu yüzden husumet oluşan Soytürk ve Gömeçci, caddede karşılaşınca tartışmaya başladı. Hayati Gömeçci, iddiaya göre bıçak çıkarınca, Tahir Soytürk de tabancasını çıkardı. Tahir Soytürk, önce korkutmak amacıyla yere, sonra da Hayati Gömeçci'ye ateş etti. Bacak ve karın bölgesine isabet eden 3 kurşunla yaralanan Hayati Gömeçci, Kastamonu Dr.Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ak Parti Kastamonu Merkez İlçe eski yönetim kurulu üyesi Gömeçci, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan Tahir Soytürk ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Merkez AK Parti Kuyucak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title