Haberler

Kastamonu Emniyet Müdürü Yoldan Görevine Başladı

Güncelleme:

Son emniyet müdürleri kararnamesiyle Kastamonu Emniyet Müdürü olarak atanan Polis Başmüfettişi Mustafa Yoldan, görevine başladı.

Akşam saatlerinde kente gelen Yoldan, ilk olarak Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret etti.

Bektaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 7 Ocak emniyet müdürleri kararnamesiyle, Kastamonu Emniyet Müdürü Sami Uslu'nun İzmir Emniyet Müdürlüğüne atandığını ve bugün görevine başladığını hatırlattı.

İzmir gibi Türkiye'nin 3. büyük kentine Kastamonu'dan emniyet müdürü uğurlamanın kendileri için gurur verici olduğunu ifade eden Bektaş, "Başarılı çalışmalarına orada da devam edeceğine inanıyoruz. Bize de bir polis başmüfettişi arkadaşımızı uygun görmüşler. Arkadaşımız da sağolsun bugün geldiler ve görevlerine başlıyorlar. Kendisine hoşgeldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

Yoldan da kendileri ve Kastamonu için herşeyin iyi olmasını temenni ettiğini dile getirdi.

Yapılan atamanın bir görev devri ve hizmet yarışı olduğunu aktaran Yoldan, şunları söyledi:

"Biz de bu bayrağı teslim aldık. Elimizden geldiği kadar Kastamonu için, Kastamonu'nun asayişi ve güvenliği için arkadaşlarımızla çalışacağız. Kastamonu'ya ilk gelişim. Gece geldiğim için etrafı çok da göremedim. Arkadaşlardan bilgi aldım. Tanıyanlar ve bilenler, Kastamonu'nun çok güzel bir yer olduğunu, insanlarının cana yakın olduğunu anlattılar."

Valilik ziyaretinin ardından, Yoldan için Kastamonu Emniyet Müdürlüğü'nde, şube müdürleri ve emniyet personeli tarafından karşılama töreni düzenlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Erdoğan Bektaş Kastamonu Sami Uslu İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title