Haberler

Kastamonu'da Terör Saldırısında Şehit Olan Polisin Adı Polis Merkezine Verildi

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptığı sırada, seçim mitingi için kente gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna eşlik eden, konvoy Kastamonu'dan ayrıldıktan sonra da içinde bulundukları araca teröristlerce ateş açılması sonucu...

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptığı sırada, seçim mitingi için kente gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna eşlik eden, konvoy Kastamonu'dan ayrıldıktan sonra da içinde bulundukları araca teröristlerce ateş açılması sonucu şehit olan polis memuru Recep Şahin'in adı, kentin tek polis merkezi amirliği binasına verildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Mayıs 2011 günü Kastamonu'da gerçekleştirdiği miting sırasında konvoya eşlik eden ekipte yer alan polis memuru Recep Şahin, Başbakan Erdoğan'ın konvoyunu Ankara'ya uğurladıktan sonra, yönetimindeki polis otomobiliyle dönüşe geçti. Kastamonu- Çankırı karayolunun 25'inci kilometresinde Ilgaz Dağı'nda, Şahin'in bulunduğu otomobile teröristlerce ateş açıldı. Polis Memuru Recep Şahin olay yerinde şehit olurken, yanında bulunan meslektaşı yaralandı.

TABELA ASILDI

Şehit polis memuru Recep Şahin'in adı, yaklaşık 10 yıldır Kastamonu Polis Merkezi Amirliği olarak hizmet veren binaya verildi. Kastamonu Valiliği'nin teklifine İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in de onay vermesiyle, binaya önceki gün 'Şehit Recep Şahin Polis Merkezi Amirliği' tabelası asıldı.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü'nün desteğiyle Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda oluşturulan kütüphaneye de Şehit Polis Recep Şahin'in adı verilmişti. - Kastamonu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İdris Naim Şahin Recep Şahin Kastamonu Politika Güncel Haberler

title