Haberler

Kastamonu'da Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Güncelleme:

Kastamonu'nun Cide ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

KASTAMONU - Kastamonu'nun Cide ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü savrularak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Cide ilçe merkezinden Kumluca Mahallesine gitmek isteyen Musa T. idaresindeki 37 FC 259 plakalı otomobil, Irmak Mahallesi mevkisine geldiği sırada U dönüşü yapmak isterken karşı istikametten gelen Şenol B. yönetimindeki motosiklet ile çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Şenol B. savrularak motosikletinden düştü, otomobil ise yoldan çıkarak önce kaldırımlara ardından deniz kenarındaki demir korkuluklara ve ağaca çarparak durabildi.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Şenol B., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Cide Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan ilk müdahalesi sonucu Şenol B.'nin vücudunda kırıklar oluşması sebebiyle Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayın ardından emniyet güçleri güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Kastamonu Cide 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title