Haberler

Kartepe’nin Eli Öpülesi Anneleri

Güncelleme:

Engelli Çocuğuna Özveriyle Bakan Fatma Kiraz İle Topladığı Yardımlarla Etopya'daki Çocuklar İçin Kartepe Adına Su Kuyusu Açtıran Perihan Bilgin, Kartepe'de Yılın Anneleri Olarak Açıklandı.

Engelli çocuğuna özveriyle bakan Fatma Kiraz ile topladığı yardımlarla Etopya'daki çocuklar içinKartepe adına su kuyusu açtıran Ebe Anne Lakaplı Perihan Bilgin, Kartepe'de yılın anneleri olarak açıklandı. Yılın annelerinin elini öpen Başkan Karabalık, tüm annelerin gününü kutlarken anne adayları ve anneler Hülya Polat'ın konseri ile farklı bir gün yaşama imkanı buldular.

Kartepe Belediyesi ile Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin ortaklaşa düzenlediği Anneler Günü kutlaması Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkez'inde gerçekleşti. Anneler Günü kutlamasında Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve eşi Nurten Hanım, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Zeki Aygün, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kartepe Kent Konseyi Başkanı Av. Hülya San Şener, Kadın Meclis Başkanı Nurdane Erişti, Ak Parti Kartepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, Ak Parti İl Yönetim kurulu üyesi Ayten Saner, Kartepe'nin bayan muhtarları ve ilçenin anne ve anne adaylarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu.

Kartepe Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi standını da gezen konukları Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri kapıda karşıladı. Kartepe Kent Konseyi Başkanı Şener ile Kadın Meclisi Başkanı Erişti, anneler gününün önemine değindiği konuşmalarında tüm annelerin gününü kutladılar.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, "Varlığımızı borçlu olduğumuz; sevginin, şefkatin, sabrın eşsiz temsilcileri olan annelerimize ne kadar hizmet edersek edelim gönül borcumuzu ödeyemeyiz. İlk doğduğumuz anda bizi karşılayan, sarmalayan ve her türlü tehlikeye karşı koruyan değerli annelerimizdir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır" dedi.

Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi ilçede fedakarlığı ile ön plana çıkan 2 anneyi yılın annesi olarak açıkladı. Sarımeşe Bakırlı Mahallesi'nde oturan ve engelli çocuğunu özveriyle yetiştirip üniversiteden mezun olmasını sağlayan Fatma Kiraz ile Derbent Marmara Mahallesi'nde oturan ebe anne lakaplı Perihan Bilgin, topladığı yardımlarla Etopya'daki çocuklar için Kartepe adına su kuyusu açtırarak onların manevi annesi olmasından dolayı yılın anneleri olarak açıklandılar. Başkan Karabalık yılın annelerinin elini öperken salonu dolduran konukların alkışları arasında hediyelerini takdim etti.

Kartepeli anneler için bestelediği parçayı seslendiren Tuğba Erişti ardından sahne alan Kartepe'nin fahri hemşehrisi olan Hülya Polat salondaki anne ve anne adaylarını coşturdu. Halayların çekildiği konser başkanın annelere hediyelerinin verilmesi ardından son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title