Haberler

Kartepe'de Okul Yararına Kermes

Kartepe Köseköy Gazi İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için düzenledikleri kermesten 3 bin TL gelir bekliyor.

İki gün süren kermese katılımın yüksek olması okul yöneticilerini sevindirdi.

Derya Güler'in başkanlığını yaptığı Leyla Demirci, Hanife Demirci, Hatice Bayzan, Kader Çakıroğlu, Şermin Koyuncu, Özlem Demir, Nazan Bakır ve Sebile Tunca'dan oluşan Köseköy Gazi İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen okul kermesi önceki gün okul toplantı salonunda düzenlendi. Açılış kurdalesini Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı ve Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Tacettin Akyol tarafından kesilen kermesin ziyaretçileri arasında Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi Şükrü Demirci ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan da vardı.

Okulun fen sınıfının ihtiyaçlarının karşılanması için düzenlenen kermes iki gün süre ile açık kaldı. Kermeste satışa sunulan bini aşkın üründen tahminen 3 bin TL gelir bekleniyor. Özellikle kermese bölge halkının gösterdiği ilgi okul yöneticilerini memnun etti. Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Gürbüz Erben ve Okul Aİle Birliği Başkanı Derya Güler, öğrenci velileri ve hayırseverlere katkıları için teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title