Haberler

Kartallı Öğrencilerden Çevre Duyarlılığına Dikkat Çekecek Bir Sergi

Kartallı öğrenciler, “Karbon salınımını azalt, geleceğe el uzat” projesi kapsamında düzenlenen sergide, ömrünü tamamlamış lastikler, jant, saat, ayna, oturma koltuğu gibi dekorasyon malzemelerini sergiledi.

Kartallı öğrenciler, "Karbon salınımını azalt, geleceğe el uzat" projesi kapsamında düzenlenen sergide, ömrünü tamamlamış lastikler, jant, saat, ayna, oturma koltuğu gibi dekorasyon malzemelerini sergiledi.

Kartal Belediyesi ve Özel Kıraç Eğitim Kurumları, "Karbon salınımını azalt, geleceğe el uzat" projesi kapsamında, Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında bir sergi düzenledi. Lise öğrencilerinin yaptıkları sergide ömrünü tamamlamış lastikler, jantlar, saat, ayna, oturma koltuğu gibi bir takım dekorasyon malzemeleri ve çeşitli hayvan figürleri sergilendi.

Kartal Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün düzenlendiği serginin açılışına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi CHP Meclis üyesi Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars, Özel Kıraç Eğitim Kurumları Okul Müdürü Sibel Günar, Müdür yardımcıları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışını yapan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, doğaya ve çevreye duyarlı böyle güzel bir çalışma başlattıkları için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına öğretmen ve öğrencileri kutlayarak, başarılar diledi.

Dünyadaki karbon salınımına dikkat çekmek, araç kullanımının azaltılmak ve karbon salınımının azaltılmasına yönelik mesajlar veren öğrenciler, çevreye duyarlılıklarını bir kez daha göstermiş oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Belediyesi Gülcemal Fidan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title