Haberler

Kartal Belediyesi, Dernekleri İftar Yemeğinde Buluşturdu

Kartal Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren il ve yöre derneklerinin yöneticilerini düzenlenen iftar yemeğinde buluşturdu.

Kartal Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren il ve yöre derneklerinin yöneticilerini düzenlenen iftar yemeğinde buluşturdu.

Kartal'da faaliyet gösteren il ve yöre dernekleri; Kartal Belediyesi'nin verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı'nda verilen iftar yemeğine Erzurum, Sivas, Bilecik, Erzincan, Bayburt, Samsun, Balıkesir, Sakarya yöre derneklerinin başkanları, dernek yönetimi, üyeleri, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Meclis üyeleri Yücel Süslü, Tuncay Şahan, Mustafa Yüksel, Başkan Danışmanları Haydar Oğuz, Ali İlyas Halilbeyoğlu ve Kartal Belediyesi Birim Müdürleri katıldı.

İftar yemeği öncesinde dernek başkanlarına ve üyelerine hitaben bir konuşma yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi'nin Ramazan ayında yapılan çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, " Kartal Belediyesi tarafından ilçede 14 sabit, 6 açık hava olmak üzere iftar çadırları kuruldu. Bu iftar sofralarında, günlük ve steril ortamda hazırlanan yemekler Kartallılara sunuluyor. Kartal Koşuyolu Hastanesi bahçesinde bulunan çadırımızda sahur yemeği veriyoruz. Çarşamba ve Cuma günleri de inanç merkezlerimizde iftar veriyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından dualar eşliğinde iftara katılan davetliler oruçlarını açtı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Belediyesi Gülcemal Fidan Erzurum Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title