Haberler

Karşıyaka ve Göztepe Camiaları, Metin İçin Ağladı

KARŞIYAKALI eski milli yüzücü Yüksel Böke ve ünlü fotoğrafçı Hamza Rüstem'in, 24 yaşında vefat eden torunları, Karşıyaka sevdalısı Metin Kaan Rüstem, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanırken, Göztepeliler ezeli rakiplerini bu zor günlerinde yalnız bırakmayarak, acı gün dostu...

KARŞIYAKALI eski milli yüzücü Yüksel Böke ve ünlü fotoğrafçı Hamza Rüstem'in, 24 yaşında vefat eden torunları, Karşıyaka sevdalısı Metin Kaan Rüstem, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanırken, Göztepeliler ezeli rakiplerini bu zor günlerinde yalnız bırakmayarak, acı gün dostu olduklarını gösterdi.

Karşıyaka Yelken Kulübü'nde yapılan törene katılan Göztepe Yalı Derneği Başkanı Erdem Pehlivan, Göztepe Yelken Şubesi Antrenörleri Ufuk Karadalga, Mehmet Demirci ve Tümer Başlığ, Karşıyakalıların üzüntüsünü paylaşıp, genç yaşta yaşamını yitiren Rüstem için gözyaşı döktü. Törende eski kulüp başkanlarından Cenk Karace ve Fatih Diniz ile Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı da hazır bulundu.

Törende konuşan Yalı Derneği Başkanı Pehlivan, "Burada bu şekilde gelmek istemezdik ama maalesef şartlar bunu gerektirdi. Kardeşimizi ananların hepsi üzüntüyle ama aynı zamanda mutlulukla anıyor. Çünkü genç yaşına rağmen geride güzel şeyler bırakmış. Biz bu konuya Göztepe, Karşıyaka olarak değil de insan anlamında bakıyoruz. Ailesine ve Karşıyaka camiasına başsağlığı dileriz" dedi. Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Kırmacı ise "Ölümün genci yaşlısı olmaz, ama genç kardeşlerimiz vefat ettiğinde acımız çok daha büyük oluyor. Ailesine başsağlığı diliyorum. Acı günlerde hep beraber oluyoruz. Bugün burada Göztepeli kardeşlerimiz, arkadaşlarımız var. Onlara şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Karşıyaka Yelken Şubesi antrenörleri ile Akdeniz Üniversitesi'nden arkadaşlarının Metin Kaan Rüstem'in ardından gözyaşları içinde yaptığı konuşmalar duygusal anlar yaşanmasına neden olurken, büyük üzüntü yaşayan, ayakta durmakta güçlük çeken anne Deniz Böke ve baba Mustafa Rüstem'i yakınları teselli etti. Karşıyaka'ya olan sevgisiyle anılan genç taraftarın cenazesi, Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Soğukkuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bu arada Göztepe Yalı Derneği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bir tribüncü kardeşimizi daha genç yaşta kaybettik. Başta ailesi ve arkadaşları olmak üzere tüm Karşıyaka camiasına başsağlığı dileriz" ifadesine yer verildi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Demirci Karşıyaka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title