Haberler

Karşıyaka'da 5 Bin Kişiye Ücretsiz Kurs

Karşıyakalılara yeni hobi alanları açmak ve meslek edindirmek için ücretsiz kurslar düzenleyen Karşıyaka Belediyesi, yeni döneme dopdolu bir programla girecek.

Karşıyakalılara yeni hobi alanları açmak ve meslek edindirmek için ücretsiz kurslar düzenleyen Karşıyaka Belediyesi, yeni döneme dopdolu bir programla girecek. 13 ayrı merkezdeki 138 kurstan yaklaşık 5 bin kişi faydalanacak.

Karşıyaka Belediyesi tarafından, 2017-2018 sezonunda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek kurslar büyük ilgiyle karşılandı. Ahmet Piriştina, İsmail Cem ve Bülent Ecevit Kültür Merkezleri, Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, Çocuk Kulübü ile Alaybey, Bostanlı, İmbatlı, İnönü, Mustafa Kemal, Nergiz, Cumhuriyet ve Yalı Mahalle Merkezlerinde verilecek toplam 138 kursa, yaklaşık 5 bin Karşıyakalı kayıt yaptırdı.

8 ay sürecek

Hobi, spor, eğitim ve meslek edindirme amaçlı kurslar arasında; Arjantin tango, İspanyolca, bilgisayarlı muhasebe, satranç, hareket atölyesi, çiçek yapımı, kumaş boyama, takı tasarımı, cilt bakımı, işaret dili, okuma-yazma, pilates, yoga ve aşçılık gibi çeşitli branşlar yer aldı. Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kurslar önümüzdeki ekim ayında başlayacak ve mayıs 2018'e kadar devam edecek.

İnsan odaklı hizmet

Toplumun her kesimi için fırsat eşitliği oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Her yıl olduğu gibi bu sezon da dopdolu bir programla kurslarımızı başlatıyoruz. Hiçbir ücret talep etmeden düzenlediğimiz kurslar sayesinde binlerce Karşıyakalı sosyalleşme, yeteneklerini geliştirme ve yeni beceriler edinme fırsatı bulacak. İnsan odaklı hizmet anlayışımız gereği, yurttaşlarımız için her alanda fırsat eşitliği sağlamak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Piriştina Bülent Ecevit İsmail Cem Karşıyaka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title