Haberler

Kars'ta otomobil ile tır çarpıştı: 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Güncelleme:

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Uğur Güngör idaresindeki tır, Kars- Erzurum kara yolu Keklik Deresi mevkisinde, Recep Sarı'nın kullandığı plakalı otomobille çarpıştı.

EKİPLER OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis, AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobil sürücüsü Sarı ile aynı araçtaki Nuh Aslan ve İsmail Temel'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Kars'ta otomobil ile tır çarpıştı: 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

OTOMOBİL İLE TIR ÇEKİCİ VASITASIYLA KALDIRILDI

Otomobilde sıkışan Adem Çelik ise ekiplerin çalışmasıyla çıkarıldı. Çelik ile yaralanan tır sürücüsü Güngör, Harakani Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çelik, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekipleri kaza yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, yoldan savrulan otomobil ile tır çekici vasıtasıyla kaldırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Jandarma Kars Haberler

500

Yorumlar (1)

Aykut Kalanoğlu:

Hep böyle haberlere üzülüyoruz çok yazık fakat internet sitelerinde yok şu arabayı geçtim yok bu arabayı geçtim diyen gençlerin hava atmaca videoları ile kaynıyor 220 km ile 280 km. arası yapanlarla dolu uçuyorlar maşallah yollarda otobanlarda ! kötü örnek diğerlerine !

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title