Haberler

Kars Antrenör Sevinçten Çıldırdı

Bölgesel amatör ligde mücadele eden Karsspor, evinde konuk ettiği Beşikdüzü karşısında 2-0 mağlup iken maçı 3-2 galip tamamalaması üzerine antrenörü adeta çıldırdı.

Bölgesel amatör ligde mücadele eden Karsspor, evinde konuk ettiği Beşikdüzü karşısında 2-0 mağlup iken maçı 3-2 galip tamamalaması üzerine antrenörü adeta çıldırdı.

Kars Atatürk Satadı'nda Pazar günü oynan karşılaşma adeta nefesleri kesti. Karsspor önce penaltıyı kaçırdı ve sinirler gerildi. İlk yarısı 1-0 Beşikdüzüspor'un üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya Karsspor daha hızlı başladı. Yeşil Beyazlı ekip üst üste bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Karsspor antrenörü İhsan Dikici ise adeta kendinden geçti. Gözyaşlarına boğulan Dikici, galip gelmenin haklı sevincini taraftarları ve sporcusu önünde çığlıklar atarak gösterdi. Heyecanını yenemeyen antrenör bu defa sporcuların üzerine çullandı. Sporcuları yere yatırarak sevgi gösterisi yapan antrenörün bu davranışı önce 'Kavga mı var?' sorusunu akıllara getirdi. Ardından bunun bir sevinç gösterisi olduğu anlaşıldı. Dikici daha sonra sporcularla birlikte sevinç gösterisine devam etti.

Antrenör İhsan Dikici, '2-0 yenik duruma düştük. Doğru hamleler yaptık maçı kazandık. Yürekli oyuncularımı kutluyorum. Bu takımı şampiyon yapacağız. Biz buna inanıyoruz. Böyle oynadığımız sürece her maçı kazanırız" diye konuştu.

Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız da, galibiyeti bütün Karslılara hediye ettiklerini söyleyerek, 'Arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Ölümüne mücadele demek bu olsa gerek. 2-0 maçı kaybettik derken, 3-2 öne geçtik. Bütün arkadaşları yürekten kutluyorum. Kars'a yakışan, Karsspor'a yakışan, kendilerine yakışan bir futbol sergilediler. Galibiyeti tüm Karslılara hediye ediyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Beşikdüzüspor Karsspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title