Haberler

Karnaval Coşkusu Başlıyor

Goody, dünya hayvanlar gününü kutluyor.

Goody, Dünya Hayvanlar Günü'nü çeşitli etkinliklerle karnaval coşkusunda kutluyor. Kutlamalar çerçevesinde, İstanbul Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'nde Mim gösterisi sergilenecek, Bando ekibi ve çeşitli gösterilerle keyifli bir etkinlik sunacak. Aynı zamanda Goody, sevimli dostlarımız için sağlıklı beslenmenin ipuçlarını da verecek. Tüm hayvanseverleri ve dostlarını Dünya Hayvanlar Günü'nü kutlamaya bekliyoruz.

İlk "Hayvanları Koruma Derneği" 1822 yılında İngilizler tarafından kurulurken, Türkiye'de ilk dernek 1908 yılında kuruldu. Daha sonra birçok ülke de kurulan dernekler 1931 yılında toplanarak 4 Ekim gününü "Hayvanları Koruma Günü" olarak kabul ettiler. Türkiye'nin en yenilikçi markası Goody de, Dünya Hayvanlar Günü çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenleyerek onların hayatımızda ne kadar önemli bir yere sahip olduğuna ve beslenmelerinin önemine dikkat çekmeyi hedefliyor.

Goody'nin "Sevimli Dostlarımızı Seviyoruz" temasıyla düzenleyeceği "Dünya Hayvanlar Günü" etkinlikleri 01 Ekim Cumartesi günü Nişantaşı'nda, 02 Ekim Pazar günü Bağdat Caddesi'nde gerçekleşecek. Mim sanatçılarının etkileyici gösteriler sunacağı etkinlikte bando takımı da karnavalı müzikle renklendirecek.

"Dünya Hayvanlar Günü" kapsamında düzenlenen bir diğer etkinlik ise 1-4 Ekim tarihleri arası Carrefour, Migros, Real Metro, Tekzen, Bauhaus, Praktiker, Kipa ve Tesco 'larda gerçekleşecek kampanyalar. 4 gün boyunca sevimli dostlarımızın mamalarının özel indirimlerle satılacak.

Evlerinizin neşe kaynağı kedi ve köpeklerimizin sağlıklı ve mutlu olmalarında büyük önem taşıyan dengeli beslenmenin öneminin vurgulanacağı etkinliklerde, mamaların faydalarının altı çizilecek. Kedi-köpeklerin dengeli şekilde beslenmeleri, doğru kaloriyi almaları için de doğru besinlerin seçilmesi gerekiyor.

Dünya Hayvanlar Günü'nde, kedi-köpek mamalarının en lezizi Goody'nin düzenlediği keyifli etkinliğe katılın, sevimli dostlarınızı sevindirin!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title