Haberler

Karla Mücadele Ekipleri, Aralıksız Çalışıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Karla mücadele ekipleri- Karla mücadele çalışması- Greyder ile yol açma çalışması- İl Özel İdaresi Merkez Şantiye Şefi Nail Aşit'in açıklaması Yurtta kış- Bitlis İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri, kentte etkili olan yoğun kar yağışından dolayı kapanan köy yollarını açmak için aralıksız çalışıyor- İl Özel İdaresi Merkez Şantiye Şefi Aşit: - "Vatandaşlarımızın sabırlı olmasını ve asılsız ihbarlarda bulunmamasını istiyoruz" Bitlis İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri, kentte etkili olan yoğun kar yağışından dolayı kapanan köy yollarını açmak için gece gündüz çalışma yürütüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Karla mücadele ekipleri- Karla mücadele çalışması- Greyder ile yol açma çalışması- İl Özel İdaresi Merkez Şantiye Şefi Nail Aşit'in açıklaması Yurtta kış- Bitlis İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri, kentte etkili olan yoğun kar yağışından dolayı kapanan köy yollarını açmak için aralıksız çalışıyor- İl Özel İdaresi Merkez Şantiye Şefi Aşit: - "Vatandaşlarımızın sabırlı olmasını ve asılsız ihbarlarda bulunmamasını istiyoruz" Bitlis İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri, kentte etkili olan yoğun kar yağışından dolayı kapanan köy yollarını açmak için gece gündüz çalışma yürütüyor.Ekipler, il merkezi ve ilçelerine bağlı 324 köy ve 650 mezranın yolunu ulaşıma açmak için zor şartlarda çalışmalarını sürdürüyor.İl Özel İdaresi Merkez Şantiye Şefi Nail Aşit, yaptığı açıklamada, kentte 2 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle gece gündüz demeden özverili bir çalışma yürüttüklerini söyledi.Vatandaşların yolların ulaşıma açılması konusunda sabırlı olmasını ve asılsız ihbarlarda bulunmamalarını isteyen Aşit, şöyle konuştu: "Ekiplerimiz, gece gündüz çalışıyor. Kar temizleme, özveri isteyen bir iş çünkü her taraf beyaz ve dümdüz. Bırakın köye ulaşmayı, yolu dahi seçmekte zorluk çekiyoruz. Ekiplerimizle vatandaşımızın hizmetindeyiz. Vatandaşımız sabırlı olursa ve asılsız ihbar olmazsa 2 gün içinde bütün köy yollarımızı ulaşıma açarız. Asılsız ihbarlar, bizim gibi 112 acil servis ve jandarma ekiplerini de meşgul ediyor. Vatandaşlarımız asılsız ihbarda bulunmasın. Biz, gerekli çalışmaları yapıyoruz. Dün, yoğun kar yağışı ve tipi olmasına rağmen asılsız bir ihbara gitmek zorunda kaldık. Öğrencilerin mahsur kaldığını bize bildirildi ama köye ulaştığımızda ihbarın asılsız olduğunu anladık."İl merkezinde 20 kişilik ekibin 4 greyder, 2 loder ve 2 rototifle karla mücadele çalışması yürüttüklerini ifade eden Aşit, kente dünden bu yana bir metre kar yağdığını dile getirdi.Aşit, şunları kaydetti: "Merkeze bağlı Yolyazı köyünde karla mücadele çalışması sürdürüyoruz. İl genelinde 324 köy ve 650 mezra bulunuyor. İl ve ilçelerimizde 90 kişilik ekiple karla mücadele ediyoruz. Hangi saatte olursa olsun, ekiplerimiz özveriyle görev yapıyor."

Kaynak: AA / Güncel

Bitlis Aşit Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title