Haberler

Karısı 'Seni Seviyorum' Deyince İntihardan Vazgeçti

Güncelleme:

Konya'da eşiyle barışmak için 5 katlı inşaatın çatısına çıkarak intihar etmek isteyen şahıs, eşinin kendisine 'seni seviyorum' demesinin ardından intihardan vazgeçti.

Konya'da 2 aydır ayrı yaşadığı eşiyle barışmak için 5 katlı inşaatın çatısına çıkarak intihar etmek isteyen şahıs, olay yerine gelen eşinin kendisine 'seni seviyorum' demesinin ardından ikna olarak intihardan vazgeçti.

Olay, saat 20.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Karahüyük Mahallesi Merhale Sokak'ta bulunan 5 katlı bir inşaatta meydana geldi. İşsiz olan Osman Y. (24) ile 1 yıl önce evlendiği Reyhan Y.'nin aralarında çıkan anlaşmazlık nedeniyle eşi kendisinden boşanmak istedi. Reyhan Y. boşanma davası açarak baba evine dönünce Osman Y. de bunalıma girerek intihar etmeye kalkıştı. İnşaat halinde olan 5 katlı bir binanın çatısına çıkan şahsı fark eden vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Osman Y.'yi ikna etmeye çalıştı. Şahıs, yanına kimsenin gelmesini istemeyerek kendisini atmakla tehdit edince polis riske girmeyerek şahsı aşağıdan ikna etmeye çalıştı.

DONDURUCU SOĞUKTA 2 SAAT ÇATIDA BEKLEDİ

Osman Y. kendisiyle konuşmaya çalışan ekiplere; "Ben onu yarın bir başkasının kolunda görmek istemiyorum" diyerek bekleyişini sürdürdü. Şahsı ikna çabaları yetersiz kalınca olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri de çağrıldı. İtfaiye şahsın atlama ihtimalini göz önüne alarak aşağıya branda açtı. Eşi ile görüşmeden inmeyeceğini belirten genç adam, dondurucu soğukta yaklaşık 2 saat çatıda eşinin gelmesini bekledi.

EŞİNİN "SEVİYORUM HADİ İN" DEMESİ YETTİ

Polisin iknası üzerine olay yerine gelen Reyhan Y., eşinin aşağı inmesi için dil döktü. Osman Y. eşine 'Beni seviyor musun diye sorunca boşanmak üzere olduğu eşi de "Seviyorum, hadi in" diye karşılık vermesi üzerine Osman Y. ikna olarak intihar etmekten vazgeçip çatıdan indi. Aşağı gelerek Emniyet güçlerine teslim olan Osman Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karahüyük Meram Konya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

engel:

Seni seviyorum diyecek kimsemiz olmadı, hiç kimse tarafından da sevilmedik çünkü engelliydik, engel ayaklarımızdaydı kalplerimizde değildi ama kimse bize fırsat vermedi herzaman tekerlekli sandalyelerimiz göze battı asıl dış görünüşe önem veren de bayanlardı ancak herzaman erkekler karalandı. Bu dünya gül bahçesi değil, elbette zorluklarda olacak karı koca birlikte bu zorlukları aşmayı bilmeli yoksa herşeye bir çözüm mutlaka vardır, herşeyi sorun eden yalnızca insanlardır.

53
2
yanıtYanıtla
ELİFmobilWeb@haberler.com:

Belliki ikiside seviyor sevenler ayrılmasın

32
3
yanıtYanıtla
kenan:

atalarımız boşuna dememiş afyonun kaymağı konyanın manyağı

27
8
yanıtYanıtla
denik:

senii seviyoruuummmm. . . . . . inanın çok özledim bu kelimeyi(:

27
1
yanıtYanıtla
k.marasliMobil-ANDROID:

ne guzel mutlu sonla bitmis.iyiki katliama donusmemis

27
1
yanıtYanıtla
Kale06Mobil-IOS:

Suna bana seni seviyorum dese Dünyalar benim olur

20
7
yanıtYanıtla
AdamMobil-ANDROID:

Kadın sanki onu gerçekten seviyor mu da bu salak da inandı indi? Ne kadar saf bi çocuk. Gerçi çocuk çünkü 24 daha. Aptallık yapması da gayet normal. Türkiye şartlarında daha ergenlik döneminde.

14
11
yanıtYanıtla
Elli3elli4mobilWeb@haberler.com:

Erkekler bu dünyaya kadınları mutlu etmeye cabalasin ömrünü harcasın diye gelmedi . sevgi gerekse erkeğe de gerek sadece kadına değil . kadın çiçekte erkek toprakmi yani . ben herşeyin kadında bittiğini düşünüyorum . simdi burada bana küfür eden kkursa bende burada çok pis ederim bastan soylim

16
8
yanıtYanıtla
Elli3elli4mobilWeb@haberler.com:

Ölürümde bir kadın için çatıya çıkmam . o kadın şimdi kendini bize sanmıştır

5
18
yanıtYanıtla
MALATYALI:

BENCE EŞİ YALAN SÖYLÜYOR ADAM ATLAMASIN DİYE MAHSUSTAN SÖYLEMİŞTİR.

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title