Haberler

Teknik Direktör Baliç: Kupa Bizim İçin 2. Planda

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupasında Beşiktaş'la karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor'un Teknik Direktörü Elvir Baliç, "Kupa bizim için şu anda 2'nci planda." dedi.

Dha SPOR-Kardemir Karabükspor Baliç Kupa bizim için 2'nci planda

Ziraat Türkiye Kupası'nda perşembe günü Beşiktaş'la karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Elvir Baliç, Kupa bizim için şu anda 2'nci planda dedi.

PTT 1'inci Ligi'ndeki 4 maçtır yenilmezlik serisi, deplasmanda Vartaş Elazığspor'a 2-1 mağlup olarak sona eren Kardemir Karabükspor, gözünü Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Beşiktaş maçına çevirdi. Elvir Baliç gözetiminde yapılan antrenmana sakat olan Fatih ve Muhammet katılmadı, Kerim takımdan ayrı çalıştı.

SON DAKİKA GOLÜYLE YENİLDİK

Antrenmanda açıklamalarda bulunan Baliç, üstün bir oyun oynamalarına rağmen Vartaş Elazığspor'a son dakikalarda yedikleri golle mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklaını belirtti, Sezonun en iyi maçlarından birini oynadık. Futbol da iyi oynamanıza rağmen bazen kazanamıyorsunuz. Oyundan ve mücadeleden çok memnunum. İyi yoldayız diye konuştu. Kupada deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş maçının zor geçeceğini belirten Baliç, sözlerini şöyle sürdürdü

BEŞİKTAŞ'A KARŞI OYNAMAK KOLAY DEĞİL

Rakibimiz büyük bir takım. Kupa bizim için şu anda 2'nci planda. Bu maça daha çok fazla forma şansı bulamayan, maç eksiği bulunan arkadaşlarımızla çıkacağız. Beşiktaş'a karşı oynamak kolay değil. Tabii ki Beşiktaş bu maçta favori. Ama en iyi şekilde mücadele edeceğiz, iyi bir skorla sahadan ayrılmaya çalışacağız. Ancak bizim önceliğimiz lig.

Beşiktaş maçından sonra deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Baliç, son olarak şöyle dedi

Adana'dan iyi bir skorla ayrılacağımızı düşünüyorum. Bu hafta rakiplerimiz de puan kaybetti. Ligin sonuna kadar böyle gidecek. Devre arası öncesi kalan 2 maçımızı iyi değerlendirmemiz lazım. Bu maçlardan 6 puan alırsak hedefimize ulaşmış oluruz. İlk yarı 32 puan iyi puan olur.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elvir Baliç Beşiktaş Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title