Haberler

Karatay'da Otobüs Güzergahı Yolları Beton Asfaltla Kaplandı

Güncelleme:

Karatay Belediyesi, 200 bin ton asfalt hedefine adım adım yaklaşarak 2013 yılının ekim ayına kadar yaklaşık 180 bin ton asfalt döktü.

Otobüs güzergahlarının asfaltına önem veren Karatay Belediyesi ilçe genelinde 64 km lik yolu asfaltladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2013 yılı içerisinde hedeflenen 200 Bin Ton asfalt kaplama çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Özellikle otobüs güzergahlarına önem verildiğini belirten Hançerli, Tatlıcak mahallesi Ayçiçeği ve Erdemir sokak, Saraçoğlu mahallesi Adaş, Akdeniz, Akşam, Batıçay, Çetin, Davut, Nevbahar ve Şahname sokak ile Nedret Caddesi, Karaaslan Dede mahallesinde Kasvetli ve Tekintaş sokak, Karaaslan Üzümcü mahallesinde ise Çizgi, İbrahim Hakkı Konyalı ve Sohbet sokak ile Erciyes ve Şelale caddelerinin beton asfalt yapım çalışmasının tamamlandığını dile getirdi. Fiziki belediyecilik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Hançerli, bu günlerde havaların iyi gitmesinin de avantajını kullanarak beton asfalt çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Hançerli Karatay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title